EXCLUSIV | Dan Petrescu, suspendat patru etape! "Bursucul" a făcut scandal monstru la meciul Astra - CFR

Miercuri, 16:47 7235 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Dan Petrescu, suspendat patru etape! "Bursucul" a făcut scandal monstru la meciul Astra - CFR

de Nicu Bădescu

Dan Petrescu (51 de ani) şi-a aflat pedeapsa după scandalul iscat la meciul Astra - CFR 3-2. Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat patru etape pe "Bursuc", după ce a fost eliminat la partida de pe "Marin Anastasovici", conform surselor ProSport. Petrescu s-a certat cu arbitrul Sebastia Colţescu, pe care l-a înjurat. Antrenorul nu e singurul pedepsit din tabăra CFR-ului.

Comisia de Disciplină a FRF a dictat, miercuri, pedeapsa împotriva lui Dan Petrescu. SuperDan a făcut scandal la meciul dintre Astra şi CFR, încheiat cu scorul 3-2 pentru giurgiuveni. L-a înjurat pe arbitru, a fost eliminat, dar n-a fost singurul pedepsit din echipa CFR-ului. Conform informaţiilor obţinute de ProSport, Cosmin Vâtcă a primit 3 etape de suspendare, în timp ce Păun va sta 3 etape! Decizia poate fi contestată la apel.

Oficialii Comisiei de Disciplină l-au încadrat pe Dan Petrescu la articolul 65 a din Regulamentul disciplinar.

  • Articolul 65 – Abateri împotriva oficialilor
  • Persoana care săvârşeşte abateri împotriva oficialilor de jocse sancţionează astfel:
  • a) suspendare de la 2 la 8 jocuri pentru comportare jignitoare ori ameninţare la adresa acestora;

Scandal monstru la Astra - CFR Cluj

Disputat pe 1 septembrie, meciul Astra - CFR a fost unul cu scandal. Arbitrul Sebastian Colţescu a greşit la câteva faze, iar Dan Petrescu şi jucătorii CFR-ului au avut de suferit. Antrenorul, dar şi fotbaliştii Adrian Păun, Mario Camora şi Cosmin Vâtcă au fost şi ei suspendaţi. De asemenea, un om din staff-ul CFR-ului a fost şi el implicat în scandal.

Ioan Ivaşcu, juristul CFR-ului, a fost implicat în incidentele de la finalul partidei şi a făcut acuzaţii grave la adresa arbitrului. "Mâine fac memoriu la FRF să vă scoată din arbitraj. Am dreptul să fac memoriu să vă scoată din arbitraj, la cât sunteţi de slabi. Băi, sunteţi cei mai slabi arbitri din Liga 1!", au fost ameninţările lui Ioan Ivaşcu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.