EXCLUSIV | Contracandidatul lui Gino Iorgulescu la şefia LPF neagă legătura cu PSD! "Am terminat aceeaşi facultate cu Liviu Dragnea, dar..."

5 oct 2017 4198 afişări Comentează şi tu Liga 1
EXCLUSIV | Contracandidatul lui Gino Iorgulescu la şefia LPF neagă legătura cu PSD! "Am terminat aceeaşi facultate cu Liviu Dragnea, dar..."
  • Preşedintele lui ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi, a anunţat că-şi va depune candidatura la şefia LPF. Oficialul clubului din Liga 1 a vorbit la ProSport Live despre programul cu care va candida şi a negat orice implicare politică în decizia sa.

Sorin Drăgoi a vorbit despre munca depusă la ACS Poli Timişoara, club la care ocupă poziţia de preşedinte. Acesta consideră că salvarea echipei de la retrogradare, în sezonul trecut, este un atu al său în lupta pentru şefia LPF: "Da, sunt in Bucureşti, sunt în drum spre Ligă. Consider că sunt persoana potrivită pentru a face o schimbare în cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal şi în fotbal în general. Am un an jumatate de când am preluat Timişoara, ne-am salvat anul trecut de la retrogradare chiar daca am pornit depunctaţi".

Contracandidatul lui Gino Iorgulescu a lăudat modul în care a fost gestionată echipa la nivelul conducerii în sezonul 2016-2017: "Raţionamentul meu este simplu. Ca să fii un manager de spital bun nu trebuie să fii doctor. Am tangenţe cu lumea fotbalului, dar eu consider că pentru a gestiona un ONG cum este Liga, trebuie un management bun. Am văzut ce înseamnă ajutorul dat de liga anumitor cluburi. Contractul pentru drepturile TV a fost stabilit în urma unor licitaţii. Tot ce pot promite este o licitaţie ulterioară, care se va face corect şi transparent. Nu pot promite lucruri pe care nu le pot realiza. Dacă am reuşit la un club precum Poli Timişoara, plecând de pe ultimul loc, să atrag împreună cu echipa de manangement 550.000 euro într-un an, sunt convins că la LPF sunt cu totul alte sume".

Ultimele informaţii din presă susţin că Sorin Drăgoi este susţinut politic pentru a ajunge şeful LPF, lucru infirmat de oficialul lui ACS Poli Timişoara: "N-am niciun sprijin, nu fac parte din niciun partid politic. Am spus în diferite interviuri pe care le-am dat, am terminat aceeaşi facultate cu Dragnea, dar nu interacţionăm. Ca să poţi participa, prima oara trebuie sa te înscrii. Am facut un program pe care astăzi îl voi depune, este o condiţie esenţială în dosarul de candidatură. Eu cred, în urma discuţiilor cu colegii de la cluburile de fotbal, că este un program corect şi cinstit care va atrage sponsori şi se vor face acţiuni de marketing care vor creşte sumele de bani acordate cluburilor. M-aş hazarda să spun acum ca am un anumit număr de voturi. În schimb vreau să mă întâlnesc cu toţi preşedinţii cu care nu m-am vazut până acum şi să le prezint programul meu".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.