EXCLUSIV | "Am discutat cu Man despre plecarea de la FCSB". Un apropiat şi-a dat seama imediat de intenţia fotbalistului + Moruţan s-a destănuit după ce a ajuns rezervă

31 ian 2019 7467 afişări Liga 1
EXCLUSIV | "Am discutat cu Man despre plecarea de la FCSB". Un apropiat şi-a dat seama imediat de intenţia fotbalistului + Moruţan s-a destănuit după ce a ajuns rezervă

Adrian Boingiu i-a antrenat pe Dennis Man (20 de ani) şi pe Olimpiu Moruţan (19 ani) la naţionala U19 şi a vorbit, într-o intervenţie la ProSport Live, despre posibilitatea ca cele două ”perle” ale FCSB-ului să plece din Liga 1 Betano şi să ia calea unui campionat puternic. Antrenorul e de părere că acest lucru se va întâmpla, dar nu acum.

Moruţan şi Man au şansa că ajungă fotbalişti importanţi pentru fotbalul din România, dacă vor continua de aceeaşi manieră. Sunt capabili să reuşească în fotbalul important şi să ridice cota jucătorilor din campionatul intern, crede Boingiu. Antrenorul s-a întâlnit recent cu fotbaliştii şi a vorbit despre viitorul lor. ”Am discutat cu Man despre plecarea de la FCSB. De fapt, m-am întâlnit cu el şi cu Moruţan zilele trecut la un eveniment şi am vorbit despre acest lucru cu ei, cu amândoi. Nu şi-au exprimat dorinţa de a pleca de la FCSB pentru moment. Ei vor să să facă trecerea în campionate mai puternice, dar nu acum”, a declarat Boingiu la ProSport Live.

În acesată iarnă s-a speculat pe seama faptului că cei doi ar putea pleca. Pentru Man ar fi venit o ofertă din Anglia de 13 milioane de euro, iar pentru Moruţan s-ar fi înaintat 3 milioane de euro de la MOL Vidi, din Ungaria.

  • Dennis Man are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro la FCSB: ”Avea 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane”, declara în vara lui 2018 Gigi Becali, la Pro X.
  • Olimpiu Moruţan are o clauză de 70 de milioane de euro, potrivit declaraţiilor patronului de la FCSB.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.