EXCLUSIV | A premeditat totul pentru a se cere afară! Motivul din spatele gestului halucinant făcut de Platini la adresa lui Flavius Stoican. Reacţia antrenorului şi următoarea destinaţie a atacantului

9 mai 2018 12099 afişări Comentează şi tu Liga 1
EXCLUSIV | A premeditat totul pentru a se cere afară! Motivul din spatele gestului halucinant făcut de Platini la adresa lui Flavius Stoican. Reacţia antrenorului şi următoarea destinaţie a atacantului

În ciuda victoriei pe care echipa sa a obţinut-o în faţa FCSB-ului, antrenorul Flavius Stoican a avut, totuşi, două motive de mâhnire după meci. Primul a fost generat de ieşirea halucinantă a mijlocaşului Platini, care în minutul 61 a gesticulat incredibil la adresa tehnicianului, după ce a fost înlocuit cu Kizito, iar al doilea a vizat momentul eliminării lui Kamer Qaka.

Dacă "roşul" văzut de tânărul mijlocaş albanez este scuzabil, gestul lui Platini a fost de neconceput. În minutul 61 al partidei, Platini a fost înlocuit de antrenorul Flavius Stoican cu Kizito, iar jucătorul din Capul Verde a refuzat să dea mâna cu tehnicianul şi a făcut câteva semne care anunţă o ruptură iminentă între cei doi.

ProSport a aflat că mijlocaşul din Capul Verde a premeditat totul, dorind cu orice preţ să fie exclus din lot de către antrenor şi conducere. Dorit cu insistenţă la Gaz Metan Mediaş de Moraru, omul care l-a adus vara trecută în Copou, Luis Carlos Almada Soares "Platini" încearcă cu orice prilej să intre în conflict cu antrenorul, pentru a fi îndepărtat, iar mai apoi să plece liber la Mediaş.

După meci, antrenorul Flavius Stoican a admis că gestul elevului său l-a deranjat şi că va propune conducerii clubului sancţionarea sa: "Nu mă aşteptam la această ieşire din partea lui Platini, mai ales că eu l-am ajutat foarte mult. Cine greşeşte, plăteşte! Nu tolerez un astfel de comportament pe terenul de fotbal. Voi face un referat şi voi cere sancţionarea jucătorului, din punct de vedere administrativ, potrivit Regulamentului de Ordine Interioară. Eu nu-l voi pedepsi, ci fotbalul. Din punct de vedere sportiv, voi lua măsuri în funcţie de antrenamente. Nu ştiu dacă Platini vrea să plece sau nu, el este sub contract şi trebuie să-l respecte. Nu are doar drepturi, ci şi obligaţii".

Preşedintele clubului, Adrian Ambrosie, a anunţat şi el. "Nu mă aşteptam la un astfel de gest din partea lui. Nu e genul de jucător care să facă asta. Probabil este pus de cineva, ori şi-a manifestat o frustrare. Altfel nu înţeleg ieşirea lui", a spus Ambrosie.


 

 

 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.