”El este criminalul fiului meu, mi-a nenorocit copilul!”. Mama lui Cristi Neamţu vine cu o ipoteză şocantă în privinţa morţii fiului ei

21 sep 2018 8116 afişări Liga 1
”El este criminalul fiului meu, mi-a nenorocit copilul!”. Mama lui Cristi Neamţu vine cu o ipoteză şocantă în privinţa morţii fiului ei

Mama lui Cristi Neamţu, fostul portar al Universităţii Craiova, crede că adevărul despre moartea fiului ei este ţinut ascuns. Femeia îl acuză pe cel care i-a lovit  băiatul în cantonamentul din Nicosia că nu a spus versiunea reală.

Cristi Neamţu a decedat în cantonamentul Universităţii Craiova, în 2002, după o lovitură primită din partea lui Mariuş Şuleap. În primă fază, portarul a intrat în comă pentru 6 zile, iar ulterior a murit. La 16 ani de la tragicul eveniment, mama lui Cristi declară că adevărul este ţinut ascuns, iar afirmaţiile din spaţiul public omit realitatea faptelor.

”Pentru mine Marius Şuleap este criminalul fiului meu. El m-a omorît copilul. Cristi era singurul meu sprijin. Era putearea mea, viaţa mea, aerul meu. Acest Şuleap mi-a nenorocit copilul, dar m-a terminat şi pe mine pe viaţă. Îl fac şi acum criminal şi o spun cu tărie ca să audă o ţară întreagă.

Eu îi transmit doar atat lui Şuleap: să vină în faţa mea şi să îmi spună adevărul. Nu minciuni. Acolo în Cipru s-a întâmplat ceva necurat, iar o parte dintre colegii lui de la Universitatea Craiova, după ce au plecat de la Gigi Neţoiu, mi-au spus că lucrurile nu au stat aşa cum le-am aflat eu, aşa cum mi-au fost spuse. Li s-a interzis atunci să îmi spună adevărul. Îi rog pe Şuleap, dacă are pic de bărbăţie în el, şi pic de deminitate, să vină în faţa mea şi să îmi spună adevărul. Vreau doar adevărul.”, a delcarat mama lui Cristi Neamţu, pentru Fanatik.

Cristi Neamţu era considerat unul dintre cei mai promiţători portari din România.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.