”E golănie, bă băiatule, bă. Îi striga în cască să oprească jocul, că moare ăla acolo”. Atac total asupra arbitrajelor din Liga 1. Antrenorul nu s-a mai putut abţine

24 mai 2019 5243 afişări Liga 1
”E golănie, bă băiatule, bă. Îi striga în cască să oprească jocul, că moare ăla acolo”. Atac total asupra arbitrajelor din Liga 1. Antrenorul nu s-a mai putut abţine

Vasile Miriuţă trăieşte periculos finalul play-out-ului cu FC Hermannstadt, care se află pe loc retrogradabil. În ciuda evoluţiilor nu foarte bune din ultimele etape şi a rezultatelor nesatisfăcătoare, antrenorul sibienilor apreciază că un rol decisiv l-au avut şi cei care au arbitrat partidele.

În ultima conferinţă, Miriuţă i-a enumerat pe oamenii care l-au dezavantajat şi spune că nimeni nu se compară cu Cristi Balaj, retras recent din activitate. ”Daţi-mi-l pe Balaj să mă arbitreze că s-a lăsat de un an şi e mai bun decât 75% dintre cei care arbitrează. Am respect pentru Chivulete, Kovacs, Colţescu, îi respect, dar alţii, nu vă supăraţi, îl aduc pe Balaj şi arbitrează mai bine. Dacă eşti numărul 1 le dai! Pentru mine nu e numărul 1. Istvan Kovacs e numărul 1 ca arbitru. Vreau să mă arbitreze corect şi la meciul cu Voluntari, dacă pierd pe teren, ridic mâna, strâng mâna adversarului, mai bun, dar ultimele meciuri nu le-am pierdut pe teren, echipa a jucat bine, am avut ocazii, penalty”, a declarat Miriuţă la conferinţa de presă, citat de Telekom Sport, care a cerut ca George Găman să fie suspendat.

”Găman a aşteptat să se termine faza de contraatac, n-aţi văzut, Rusandru îi striga în cască opreşte mă jocul că moare ăla acolo, a lăsat-o să vadă ce face Golofca în dreapta când Golofca a pierdut mingea, a întors-o şi a dat-o Filip şi austriacul ăla mureau pe teren, de patru ori i-a strigat în cască, e golănie, bă băiatule, bă. Când îl suspenzi, mă, pe Găman, dă-i lui Găman un an de zile că Miriuţă retrogradează şi rămâne fără muncă cu Căbuz. Şi cu 10 jucători. Suspendă-l şi pe Găman! Găman săptămâna viitoare iar arbitrează. Eu peste două săptămâni, dacă se întâmplă ceva, nu am echipă şi Tătar şi Dâlbea se lasă de fotbal. Tot noi suntem proşti? Am tăcut, dacă sunt din Maramureş, unde se agaţă harta, nu înseamnă că sunt prost! Să nu văd golănia care s-a întâmplat la ultimele jocuri, şmecheria asta!, a încheiat Miriuţă.

FC Hermannstadt se situează pe locul 7 în play-out, ultimul care duce în liga secundă. Sibienii mai au două etape la dispoziţie pentru a încerca să se salveze. În acest moment sunt la 3 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în Liga 1 şi în sezonul următor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.