Discursul ce naşte polemici! Florin Tănase: "Nu am fost toţi dispuşi să facem prea mult efort şi asta ne-a costat! Acum avem un antrenor nou şi trebuie să impresionezi"

18 ian 2019 1837 afişări Liga 1
Discursul ce naşte polemici! Florin Tănase: "Nu am fost toţi dispuşi să facem prea mult efort şi asta ne-a costat! Acum avem un antrenor nou şi trebuie să impresionezi"

FCSB se află în cantonament la Marbella, în Spania, sub comanda lui Mihai Teja, cel care joi a condus primul său amical pe banca roş-albastră. Echipa a încheiat 2018 la şase puncte în spatele liderului CFR, Nicolae Dică a fost demis, iar Florin Tănase, unul dintre căpitanii formaţiei, a expus una dintre cauze.

"Am alergat mult la antrenament. Ştiti cum e, avem un antrenor nou şi trebuie să impresionezi, să joci titular. Trebuie să avem atitudine. Asta ne-a lipsit în ultimul timp. Nu prea am fost toţi dispuşi să facem prea mult efort şi asta ne-a costat.

Suntem la Steaua şi trebuie să avem atitudine la fiecare meci, să câştigăm fiecare meci. Numai prin muncă poţi să câştigi un titlu", a declarat Tănase, la Pro X. "Stoian şi Matei sunt jucători valoroşi, cu experienţă, cu siguranţă ne vor ajuta în viitor. Nu cred că mai avem nevoie de transferuri", a mai comentat acesta.

Primul dintre cele trei amicale pe care FCSB le va disputa în Spania, în cantonamentul iernii, a fost încheiat la egalitate. Elevii lui Mihai Teja au reuşit doar un 0-0 în faţa elveţienilor de la FC Luzern la capătul unei partide în care noul antrenor a încercat mai multe modificări.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.