Dinamoviştii, ironizaţi de stelişti pentru că au participat la lansarea candidaturii lui Ponta. Mesajele ultraşilor din Ghencea

1 nov 2014 8033 afişări Comentează şi tu Liga 1
Dinamoviştii, ironizaţi de stelişti pentru că au participat la lansarea candidaturii lui Ponta. Mesajele ultraşilor din Ghencea

Dincolo de spectacolul din teren, Steaua - Dinamo rămâne un adevărat derby şi în tribune, unde fanii celor două echipe încearcă să creeze o atmosferă cât mai fierbinte. Ironizarea rivalilor prin mesaje este una dintre cheile câştigării disputei în peluze, iar din acest punct de vedere roş-albaştrii au punctat decisiv făcând trimitere la un eveniment petrecut în urmă cu aproximativ două: lansarea candidaturii lui Victor Ponta şi implicarea fanilor dinamovişti în aceasta.

Atât Nord Steaua, cât şi Sud Steaua au ironizat, aseară, pe Naţional Arena, la Steaua - Dinamo 3-0, participarea unei facţiuni din galeria lui Dinamo la lansarea candidaturii la preşedinţia României a lui Victor Ponta, liderul PSD. La evenimentul de pe Naţional Arena a participat un grup de dinamovişti conduşi de Elias Bucurică, lider al galeriei lui Dinamo. Suporteri i-au pregătit lui Ponta o coregrafie precum cele întâlnite la meciurile de fotbal, motiv pentru care au fost contestaţi chiar şi de către ceilalţi fani ai echipei din Ştefan cel Mare.

Episodul l-a avut în centru pe Elias Bucurică, lider de galerie care a fost în prim plan acum patru ani, în 2010, la un alt eveniment politic. Mobilizat de Gabriel Oprea, Bucurică, ajutat de alţi membri ai galeriei lui Dinamo, a coordonat la portavoce glasul comun al susţinătorilor candidaturii lui Neculai Onţanu la Primăria Capitalei.

Mesaje ale peluzelor Stelei către rivali, cu trimitere la apartenenţa politică a rivalilor din Ştefan cel Mare

Încă o coregrafie 3D? Ştim...aveţi PSD în ADN?

Aşa lider, aşa galerie, aşa preşedinte, aşa Românie. PCH şi PSD aceeaşi actorie

Oricum aţi da-o se impune un triaj/ Scăpaţi de lichele aflate la Pontaj

Pe 2 noiembrie umpleţi autocare/ Pentru "deplasări" prin secţii de votare

Ajutor de la sticleţi ocrotiţi de partid/ Repulsie eternă, dispreţ infinit

V-aţi săturat să comiteţi greşeli gramaticale/ Acum susţineţi partide prin coregrafii penale

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.