Dinamo contraatacă: "A venit cineva, Man şi Pintilii ne-au fost propuşi pentru 200.000 de euro. Dăm 150.000!". Replică pe măsură pentru Becali

9 ian 2019 9440 afişări Liga 1
Dinamo contraatacă: "A venit cineva, Man şi Pintilii ne-au fost propuşi pentru 200.000 de euro. Dăm 150.000!". Replică pe măsură pentru Becali

După ce Becali a anunţat că Hanca şi Nistor au fost propuşi la FCSB, preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a avut o reacţie dură. Oficialul lui Dinamo a râs de rivali, spunând că şi lui i-au fost propuşi Man şi Pintilii, pentru 200.000 de euro.

Vizibil deranjat de afirmaţiile lui Becali, David a reacţionat imediat, în direct la Digi Sport: "Cine a zis asta? Domnul Becali? Deci domnul Becali bate câmpii. Impresarul (n.r soţia lui Reghecampf) ar fi fost trimis la Palat cu o hârtie. Să sunaţi impresarul să vă spună cine a trimis-o, să vă arate hârtia.

Amuzant e că a venit şi la noi un domn Manole şi a zis că îi putem lua pe Man şi pe Pintilii pentru 200.000 de euro, dar noi le-am zis că dăm doar 150.000 de euro. Aşa cum am fost şi la Palat, eu cu domnul Negoiţă în trecut, să negociem transferul lui Nistor. E un circ! Impresarul să producă hârtia. Aşa cum l-a luat astă-toamnă, aşa îl va lua şi acum."

Totul a pornit de la o declaraţie făcută de Gigi Becali:"Nu vreau să supăr pe nimeni. Mie mi-a zis impresarul dacă îi vreau pe Hanca şi Nistor. Mie îmi place Hanca, dar avem pe postul ăla. Dau 200.000 pe Nistor dacă e. Eu atunci aveam nevoie de Nistor să joace înainte de meciul cu Rapid Viena, aveam nevoie de calificare. Acum, la revedere. Acum iar începem, iar facem scandal... Eu vă spun ce mi-a zis impresarul: 400.000 pentru Hanca şi Nistor, la pachet", a spus Becali, pentru Digi Sport.

Aşa cum ProSport a anunţat, Sergiu Hanca a primit o hârtie din partea clubului, care îi permite să plece în schimbul unei anumite sume. Totul a explodat după scandalul de la Giurgiu, când soţia lui Sergiu Hanca s-a luat în gură cu suporterii lui Dinamo, veniţi în deplasare. Andreea Hanca s-a bucurat la scorul de 4-1 pentru Astra, după ce Sergiu a marcat golul de onoare al "câinilor". Au urmat contre dure în tribune, iar Hanca a spus că vrea să plece, pentru modul în care suporterii echipei au reacţionat faţă de soţia sa.

Există zvonuri conform cărora Hanca ar putea pleca la Craiova sau în Cipru, la Αnorthosis Famagusta.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.