Dică a spus lucrurilor pe nume în conflictul cu Alibec: "Eu sunt de vină pentru că el nu marchează? Atunci am decis să nu fac parte din lot! Nu vorbesc cu el!". Meciul din Bănie putea avea altă soartă: dezvăluirea făcută de antrenorul FCSB-ului

14 mai 2018 13030 afişări Comentează şi tu Liga 1
Dică a spus lucrurilor pe nume în conflictul cu Alibec: "Eu sunt de vină pentru că el nu marchează? Atunci am decis să nu fac parte din lot! Nu vorbesc cu el!". Meciul din Bănie putea avea altă soartă: dezvăluirea făcută de antrenorul FCSB-ului

Nicolae Dică a dezvăluit că meciul de la Craiova putea avea altă soartă. Antrenorul FCSB a spus, la flash-interviul de după meci, că Teixeira trebuia să fie schimbat cu Tănase, înainte ca portughezul să marcheze, însă Pintilii a cerut schimbare deoarece nu a mai putut continua. Dică a vorbit şi despre motivele pentru care Alibec a fost lăsat în afara lotului.

"Trebuia să iasă Teixeira, dar Pintilii mi-a cerut schimbare. Am făcut un joc bun, spectaculos, pe contre. Şi cei de la Craiova au jucat ofensiv. Pe faza defensivă le-am dat câteva oportuniăţi de a marca. Am reuşit să marcă, important e că am reuşit să trecem peste înfrângerea de la Iaşi.

A fost o săptămână foarte grea. Puţină lume mai credea că mai avem şanse la campionat. Chiar dacă mai avem 1% şanse trebuie să dăm totul pe teren. Băieţii au înţeles asta, iar astăzi au avut o atitudine foarte bine. Eu nu mă mai gândesc la ceea ce am făcut înainte, mă gândesc la ce e acum. Mă gândesc să câştigăm meciul cu Astra.

Am luat lucrurile pe care le-am făcut rău în acel meci şi încercăm să le îmbunătăţim. În ultima etapă vom da totul, apoi vom vedea dacă Viitorul va reuşi să îi încurce pe cei de la Cluj.

Avem două pierderi importante, dar avem înlocuitori. Nu cred că mai contează. Acela care va fi, va trebui să dea totul"
, a spus Dică, după meci, la DigiSport.

Tehnicianul de 37 de ani a vorbit şi pe seama subiectului Alibec, care a fost lăsat în afara lotuluil. Dică a lăsat să se înţeleagă că atacantul venit de la Astra a insinuat că din cauza antrenorului nu reuşeşte să marcheze şi să se ridice la nivelul scontat la FCSB.

"A fost decizia mea ca Alibec să nu facă parte din lot. Nu vreau să intru în amănunte, pentru că nu sunt genul.

Principalul vinovat sunt eu. Am luat decizia ca el să nu facă parte din lot, dacă eu sunt de vină că Alibec nu marchează.

M-am bucuram, înseamnă că sunt apreciat pentru munca pe care am depus-o la Steaua până în acest moment. Mai e o etapă de jucat şi vom vedea ce se va întâmpla"
, a mai spus Dică, după meci.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.