Dică, scos "la tablă" de Hagi: "Să nu ocoleşti niciodată jucătorul care te face antrenor!". "Regele", dezvăluiri despre cum a lucrat cu Alibec

27 sep 2018 5541 afişări Liga 1
Dică, scos "la tablă" de Hagi: "Să nu ocoleşti niciodată jucătorul care te face antrenor!". "Regele", dezvăluiri despre cum a lucrat cu Alibec

Gică Hagi l-a scos la tablă pe Nicolae Dică, antrenorul FCSB, cu care a colaborat la Viitorul pe finalul carierei de fotbal a lui "Dicanio". "Regele" a dezvăluit cum a reuşit să colaboreze cu Denis Alibec (27 de ani), atacant care a dat randament doar în prima jumătate de an la FCSB, până la venirea lui Nicolae Dică. Hagi a spus ce ar fi trebuit să facă tehnicianul de 39 de ani ca să aibă succes în relaţia cu Alibec.

„Foarte uşor, foarte uşor. Mult mai uşor să lucrezi cu jucătorii foarte talentaţi, care te fac antrenor. Ei te fac antrenor. Să nu ocoleşti niciodată jucătorul care te face antrenor. Care face mai mult decât un antrenor. El rupe schemele. Sunt jucători care fac lucruri pe care nu nu ai cum să le desenezi, pentru că nu ştii. În teren îmi plac jucătorii care iau decizii, care au creativitate, care scot ceva de la ei, iar cu el, aşa cum a spus şi el în ziar, trebuie să ştii să te comporţi. E un băiat foarte bun, cuminte.

Lui Alibec sau unui jucător puternic, lider, care ştii că e capricios, pentru că toţi am fost capricioşi şi eu am fost, trebuie să ştii să îi fixezi obiective. Altfel nu se poate”, a spus Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

Denis Alibec a părăsit FCSB în această vară, pe uşa din dos, după ce relaţia dintre el şi antrenorul Nicolae Dică s-a deteriorat în urma unor episoade de indisciplină ale atacantului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.