Dialog savuros între Becali şi Ilie Dumitrescu, în direct la TV. După ce a interzis televizoarele, patronul FCSB vrea să le ia şi smartphone-urile jucătorilor! "Tu aveai telefon, Ilie? vs. "Ce facem aici? Desene animate cu oameni maturi în direct?"

14 iun 2019 8039 afişări Liga 1
Dialog savuros între Becali şi Ilie Dumitrescu, în direct la TV. După ce a interzis televizoarele, patronul FCSB vrea să le ia şi smartphone-urile jucătorilor! "Tu aveai telefon, Ilie? vs. "Ce facem aici? Desene animate cu oameni maturi în direct?"

Gigi Becali (60 de ani), patronul celor de la FCSB, vicecampioana Ligii 1 Betano, anunţă schimbări radicale la echipa sa. Acesta l-a angajat pe fostul arbitru Alexandru Tudor, care se va ocupa de academia clubului. Prima măsură a fost de a le lua televizoarele din camere jucătorilor, iar acum vor să interzică şi telefoanele mobile.

Decizia lui Becali l-a enervat pe Ilie Dumitrescu (50 de ani). Fostul internaţional i-a reproşat patronului de la FCSB, la Digi Sport, că interzicerea smartphone-urilor nu este un pas spre performanţă:

 • Ilie Dumitrescu: Lăsaţi-mă cu prostioarele astea. Asta cu televizoarele, cu telefoanele, uit-o Gigi, că nu e ce trebuie.
 • Gigi Becali: Aşa e la mine. Cum să o uit dacă aşa o să fac?
 • Ilie Dumitrescu: Dar nu aşa se dezvoltă un jucător profesionist. E nevoie să crească într-un mediu sănătos, trebuie să aibă toate condiţiile.
 • Gigi Becali: Băi, tu nu poţi să te baţi cu străinii decât dacă faci fortăreaţă militară.
 • Ilie Dumitrescu: Te baţi cu străinii doar dacă stai bine fizic, nu pentru că le interzici televizoarele şi tabletele.
 • Gigi Becali: Aşa cred eu, aşa e peste tot, străinii nu au tv. Nici telefoane...au telefon cu buton peste tot.
 • Ilie Dumitrescu: Tu adu preparator fizic, Gigi, să îi crească cum trebuie.
 • Gigi Becali: Eu le dau televizor şi telefon cu buton.
 • Ilie Dumitrescu: O să te convingi tu mai târziu, Gigi.
 • Gigi Becali: Dar tu aveai telefon, Ilie?
 • Ilie Dumitrescu: Nu, stăteam la rând să dau telefon. Dar nu de asta am ajuns fotbalist, că nu am avut telefon. Ce facem aici? Desene animate cu oameni maturi în direct? D-asta ai făcut tu milioane, că ai folosit telefon cu buton?
 • Gigi Becali: Hai să vă spun un lucru: cei mai mari miliardari ai lumii, care au inventat aceste aparate...copiii lor nu au. Au doar telefoane cu butoane şi doar 5 numere în memorie.
 • Ilie Dumitrescu: Gigi, copiii tăi o să fie frustraţi. Că nu au acces la ceea ce ceilalţi au. Nu asta e reţeta, Gigi!

Finanţatorul vicecampioanei a anunţat că jucătorii săi vor avea telefoane cu taste, astfel că vor fi nevoiţi să renunţe la smartphone-uri dacă vor să continue la FCSB: ”Eu m-am dus mai mult cu Tudor, ca să vedem locul unde facem biserica si sa ii recomand acolo la academie, sa ii spun nişte lucruri şi asta a fost. Tudor mi-a spus nişte lucruri care trebuiesc făcute şi care se întâmplă şi la alte academie. Şi la Hagi asta se întâmplă, Hagi nu are televizoare. Cumpărăm telefoane cu butoane şi nu ai voie la academie cu telefoane. Da, dacă vrei la FCSB, ai telefon cu butoane. Nu vrei telefon aşa? La revedere!”.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.