Dezvăluiri şocante ale lui Ionuţ Negoiţă din momentul când a cumpărat Dinamo: "Am dat bani pe o societate aproape moartă! Era în faliment!"

16 iul 2019 1391 afişări Liga 1
Dezvăluiri şocante ale lui Ionuţ Negoiţă din momentul când a cumpărat Dinamo: "Am dat bani pe o societate aproape moartă! Era în faliment!"

Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, a dat detalii despre momentul în care cumpărat clubul. Omul de afaceri susţine că a cumpărat "o societate aproape moartă" în momentul când a cumpărat acţiunile. Negoiţă spune că a plătit cinci milioane de euro doar pentru a deţine pachetul majoritar de acţiuni al clubului din Ştefan cel Mare.

Negoiţă a cumpărat clubul de la Nicolae Badea în 2013. Acesta spune că Dinamo era în faliment când s-a hotârât să cumpere echipa şi, deşi ştia acest aspect, a finalizat tranzacţia privind totul ca pe o provocare.

"Am dat bani pe o societate aproape moartă. Puteam investi în performanţă. De ce era moartă? Din punct de vedere financiar, Dinamo era în faliment. Dacă era compromisă ca idee, n-o mai luam! Repet ceea ce deja ştie toată lumea. Nu ştiţi în ce punct era Dinamo? Era, cum vă spuneam, în faliment. Nu vreau să mai intru în detalii de genul acesta. Ştiam că era în faliment, dar a fost o provocare pentru mine. Nu-mi pare rău", a spus  Ionuţ Negoiţă, marţi seara, la DigiSport.

Patronul "câinilor" e contestat de suporteri pentru perioada neagră în care se zbate de când a fost preluată de patronul de la RIN. Lipsa rezultatelor e ceea ce-i nemulţumeşte crunt pe fani, iar înfrângerea cu Viitorul, 0-5 la Ovidiu, a pus paie pe foc. Negoiţă a anunţat că e gata să vândă Dinamo pentru trei milioane de euro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.