Dezvăluiri incredibile făcute de cei de la CFR, după ce Dan Petrescu a fost desfiinţat de un fost jucător: "A consumat băuturi alcoolice, a produs daune la hotel, iar dimineaţa, la antrenament, a apărut în stare de ebrietate"

28 apr 2018 9375 afişări Liga 1
Dezvăluiri incredibile făcute de cei de la CFR, după ce Dan Petrescu a fost desfiinţat de un fost jucător: "A consumat băuturi alcoolice, a produs daune la hotel, iar dimineaţa, la antrenament, a apărut în stare de ebrietate"

Oficialii celor de la CFR i-au răspuns printr-un comunicat oficial portarului Mihai Mincă, cel care l-a acuzat pe Dan Petrescu că l-a dat afară din lot nemeritat.

Ardelenii îl acuză că s-a îmbătat într-un cantonament, a produs pagube într-un hotel şi s-a prezentat în stare de ebrietate la un antrenament.

"Referitor la declaraţiile fostului nostru jucător Mihai Mincă oferite presei după meciul FC Voluntari – Juventus Bucureşti, clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă următoarele precizări:

Pentru ca toată lumea să cunoască motivului real al despărţirii lui Mihai Mincă de CFR Cluj, suntem nevoiţi să dezminţim cele declarate de fotbalist despre clubul nostru şi despre antrenorul echipei Dan Petrescu. Aşadar, decizia ca portarul să părăsească echipa din Gruia a aparţinut în totalitate clubului, şi nicidecum antrenorului. Dan Petrescu a fost cel care l-a susţinut la venirea sa la CFR, i-a dat o şansă şi chiar a solicitat oficialilor clubului să îi mărească salariul de la 7000 euro cât avea până atunci, la 10000 de euro. Toate aceste lucruri s-au întâmplat, în ciuda faptului că jucătorul era cunoscut în viaţa echipei ca fiind unul cu grave probleme de disciplină şi cu antecedente în ceea ce priveşte ieşirile în decor.

În seara dinaintea ultimei zile a cantonamentului din Slovenia, Mihai Mincă a consumat băuturi alcoolice, a produs daune la hotelul în care echipa noastră era cazată, iar dimineaţa, la antrenament, a apărut în stare de ebrietate, a vociferat şi nu s-a pregătit corespunzător. Toate aceste lucruri, i-au făcut pe conducătorii echipei noastre să rezilieze de comun acord contractul cu jucătorul, cu toate că Dan Petrescu a insistat ca portarul să mai primească o şansă.

Ne pare rău că trebuie să dezvăluim aceste informaţii care nu îl pun într-o lumină favorabilă pe Mihai Mincă. E anormal ca un fotbalist să declare asemenea lucruri despre clubul alături de care a câştigat două trofee, alături de care a petrecut 7 ani, dar şi despre omul Dan Petrescu, care l-a susţinut necondiţionat la CFR.

Ne-am respectat mereu jucătorii care au muncit pentru acest club, însă aşteptăm şi noi puţină decenţă"
, se arată în comunicatul celor de la CFR.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.