Dezvăluirea căpitanului lui Dinamo! Ce meserie ar fi avut Dan Nistor dacă nu "avea darul de la Dumnezeu" de a ajunge fotbalist: "Sincer, îmi doream să fac asta! Chiar îmi plăcea"

14 dec 2018 3847 afişări Liga 1
Dezvăluirea căpitanului lui Dinamo! Ce meserie ar fi avut Dan Nistor dacă nu "avea darul de la Dumnezeu" de a ajunge fotbalist: "Sincer, îmi doream să fac asta! Chiar îmi plăcea"

Dan Nistor e căpitanul roş-albilor, mijlocaşul de 30 de ani fiind extrem de apreciat şi de către fanii dinamovişti. Liderul "câinilor" a dezvăluit că dacă nu ar fi reuşit să fie unul dintre cei mai buni din Liga 1 Betano, ar fi lucrat în cu totul alt domeniu.

"Fiind la ţară, comuna Rucăr mai exact, judeţul Argeş, eram destul de departe de oraşe mari ca Braşov, Piteşti şi nu erau posibilităţi. Bineînţeles că trebuia să mă mut cu şcoala şi era foarte greu.

A fost un dar de la Dumnezeu, m-a înzestrat cu acest dar, bineînţeles că am avut şi un pic de noroc, dar dacă munceşti mult şi eşti serios reuşeşti. La 20 de ani am început fotbal de performanţă, la liga a treia, la Internaţional Curtea de Argeş, pe vremea aceea, după care am mers la Mioveni, apoi, treptat, la liga a patra, a treia, a doua, prima ligă, mai târziu şi la echipa naţională, mai târziu şi în afară. Chiar le spuneam părinţilor mei că ce am realizat eu este de domeniul fantasticului”, a spus Nistor pentru Telekom Sport.

Jucătorul a anunţat că dacă nu ar fi reuşit ca fotbalist, ar fi fost profesor de sport: ”Sincer, îmi doream să fiu profesor de sport  chiar îmi plăcea, eram foarte bun prieten cu profesorul meu de la şcoală. Chiar mă învoia de la anumite ore şi eram pe terenul de la şcoală. Nu, cum este acum, nu aveam posibilitatea să jucăm pe sintetic, era pur şi simplu un teren de ciment şi aveam mingi din acelea de cauciuc".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.