Dennis Man, apel emoţionant către Becali: ”Să spună ce vrea, dar suntem şi noi oameni, ne e greu”. Mijlocaşul a identificat problema FCSB-ului: ”Ne-am uitat cam mult la CFR, am aşteptat să se încurce, nu ne-am văzut de ale noastre”

27 apr 2019 3598 afişări Liga 1
Dennis Man, apel emoţionant către Becali: ”Să spună ce vrea, dar suntem şi noi oameni, ne e greu”. Mijlocaşul a identificat problema FCSB-ului: ”Ne-am uitat cam mult la CFR, am aşteptat să se încurce, nu ne-am văzut de ale noastre”

FCSB - Astra se va juca duminică, de la ora 21:00, şi este primul dintr-o serie de patru meciuri pe care vicecampioana este obligată să le câştige pentru a mai putea spera la titlu. Situaţia este complicată şi de desele intervenţii publice ale lui Gigi Becali, cel care a criticat aspru mai mulţi fotbalişti şi şi-a îndreptat tirul şi către staff-ul tehnic, iar presiunea este resimţită de jucători.

Dennis Man, unul dintre cei mai lăudaţi fotbalişti din lotul vicecampioanei, a discutat cu presa înaintea jocului cu Astra şi a atins principalele puncte de interes prin discurs:

despre şansele la titlu: Este o perioadă grea, nu avem un moral foarte bun, dar încercăm să lăsăm în urmă ce a fost. Normal că mai sperăm, la fotbal se poate întâmpla orice, avem încredere. Trebuie să câştigăm toate cele patru meciuri rămase. Nu ştiu care este cel mai mare regret, problema este că am pierdut foarte multe puncte cu echipele mai mici, asta ne-a costat în lupta pentru titlu.

despre motivele pentru care s-a ajuns în această situaţie: A fost o lipsă de concentrare, am intrat pe teren şi am crezut că vom câştiga meciurile doar pentru că ne numim Steaua... să zic aşa. Orice echipă din Liga 1 intră mai motivată împotriva noastră. 

despre critica lui Becali: Ne-am obişnuit, e patronul echipei şi are dreptul să spună ce vrea el. E greu şi pentru noi, suntem oameni. Încercăm să ne facem treaba, să nu îi dăm motive să ne critice. Dar nu poţi tot timpul să stai la un nivel foarte ridicat, asta se vede şi la un nivel mai mare decât cel al nostru. Noi intrăm motivaţi pe teren, vrem să facem cât mai multe, e greu. Aşa e la fotbal, dacă intri şi nu îţi faci treaba e normal ca oamenii să te critice.

despre posibilitatea ratării titlului pentru al patrulea sezon consecutiv: Ce putem face? E cam mult! O luăm de la capăt la anul. Trebuie să câştigăm toate cele patru meciuri rămase, trebuie să ne vedem de ale noastre, ce facem noi, apoi să vedem ce fac cei de la CFR. Cred că ne-am uitat cam mult la CFR, am aşteptat să se încurce şi nu ne-am văzut de ale noastre.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.