De ce a renunţat Rednic la salariul de la Dinamo: "Are o înţelegere cu Negoiţă! Va fi un fel de Hagi, dar cu mai puţine acţiuni"

17 nov 2018 4891 afişări Liga 1
De ce a renunţat Rednic la salariul de la Dinamo: "Are o înţelegere cu Negoiţă! Va fi un fel de Hagi, dar cu mai puţine acţiuni"

Mircea Rednic a renunţat la salariul oferit de Dinamo până în primăvara viitoare, când se va relua campionatul, iar banii economisiţi de club sunt folosiţi pentru a achiziţiona jucători. Gestul antrenorului i-a impresionat pe şefi şi-n plus fotbaliştii din actualul lot sunt premiaţi de către tehnician din propriul buzunar. Dar, oamenii de fotbal nu cred că măsura luată de Puriu e doar din dragoste pentru club, ci în viitor urmăreşte să aibă puteri depline în "Ştefan cel Mare".

"Rednic e mai mult decât un antrenor, el e un fel de investitor. El a vorbit şi în trecut despre posibilitatea de a investi în Dinamo. E un feeling, nu am nicio informaţie clară în acest sens. Dar nu vine nimeni cu bani de acasă dacă nu are vreo înţelegere cu Negoiţă. Eu zic că e o formulă de viitor. Mircea Rednic va fi un fel de Hagi, bine nu va avea atâtea acţiuni. Pentru Dinamo e mai bine să fie preluată de un cunoscător decât de cineva din altă parte", a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

Recent, preşedintele roş-albilor, Alexandru David, a explicat:  ”Eu am avut surpriza să constat că atunci când am discutat la început despre aducerea unui jucător care ar putea să ne ajute şi nu ştiam sigur dacă putem să reziliem, să facem loc, din punct de vedere financiar, Mircea Rednic s-a oferit, fără să fie rugat, să renunţe la salarii până la iarnă şi să aducem. Adică a fost proactiv în direcţia asta. Prin tot ce a făcut în săptămânile astea, m-a făcut să descopăr un dinamovist adevărat, care în clipele grele, a trecut de pe margine, de la înjurat, criticat, de la o atitudine nepractică, la o atitudine proactivă.

Bineînţeles că există clauze de performanţe pentru toată lumea. A venit gestul din proprie iniţiativă, în ideea de a avea buget pentru a aduce jucători. Şi eu am fost surprins când, uitându-mă în ochii lui şi spunându-i că vom face tot ce putem să avem bani, mi-a spus că hai să începem de la banii ăştia, la care renunţ eu. Ăştia îi avem deja”
.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.