Dan Petrescu a câştigat titlul în Liga 1, dar Cornel Dinu îl face praf: "Nu te pricepi la fotbal! Distrugătorul este împărat în ţara proştilor!"

22 mai 2018 7858 afişări Comentează şi tu Liga 1
Dan Petrescu a câştigat titlul în Liga 1, dar Cornel Dinu îl face praf: "Nu te pricepi la fotbal! Distrugătorul este împărat în ţara proştilor!"

CFR e campioana Ligii 1 Betano, însă Cornel Dinu critică stilul de joc impus de Dan Petrescu. Mister susţine că lotul clujenilor e extrem de valoros, dar nu e pus în valoare, Bursucul mizând pe un joc închis în dauna unuia spectaculos.    

"Nu îşi cunoaşte echipa, pentru că, după părerea mea, capacitatea ofensivă pe care o are distribuţia aruncată cel mai des în teren - Manea şi Camora sunt jucători de atac. Au Culio - cel mai bun mijlocaş, Hoban se spune că este printre primii trei închizători la mijlocul terenului, Djokovic este un jucător de coloratură, care la faze fixe reuşeşte să marcheze. Iar în atac îi ai pe Omrani, pe Ţucudean, pe Mailat, pe Costache, îl mai ai şi pe Ioniţă. Măi, Dane, înseamnă că nu te pricepi la fotbal. Când ai asemenea capacitate tehnică ofensiva pune-i în valoare şi nu câştigă cu 1-0, 2-0 şi cu trageri de timp în final, cu bieţii  de la Viitorul, care nu au tras niciun şut pe poartă. Lotul Clujului este dispus pe un joc spectaculos, frumos, pe combinaţii, pe driblinguri”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Apoi, a continuat: "E onorant să câştigi un titlu, eu nu m-aş bucura deosebit pentru că am câştigat un astfel de campionat, distrugând pe undeva sau necontribuind deloc la bucuria de a privi şi de a interpreta fotbalul. El are un fotbal închis care nu face parte din ceea ce a însemnat el ca jucător. Nu văd nimic din ceea ce a jucat el. La jucătorii pe care îi antrenează acum, pentru că fotbalul lui este unul sărac în mijloace în exprimare, dar, sigur, cu o eficienţă, pentru că distrugătorul este împărat în ţara proştilor”.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.