Cutremur la Mediaş! Edi Iordănescu vrea să plece: "Cu părere de rău, îmi voi alege alt drum! Sunt lucruri care nu-mi convin" Îl convinge Narcis Răducan să semneze cu FCSB?

30 aug 2019 16596 afişări Liga 1
Cutremur la Mediaş! Edi Iordănescu vrea să plece: "Cu părere de rău, îmi voi alege alt drum! Sunt lucruri care nu-mi convin" Îl convinge Narcis Răducan să semneze cu FCSB?

Edi Iordănescu (41 de ani) a transformat-o pe Gaz Metan Mediaş sub bagheta sa magică, dar poate pleca de la formaţia din Ardeal. A rezistat tentaţiei ofertei venite de la FCSB, dar spune că la club se petrec lucruri care nu-i convin, iar dacă până în vară nu se vor schimba va pleca de la echipă. Edi Iordănescu e manager general la Gaz Metan.

Iordănescu junior i-a spus "nu" lui Becali atunci când acesta l-a căutat pentru a antrena FCSB. Latifundiarul din Pipera n-a acceptat condiţiile pus de antrenor, astfel că nu se ajuns niciun acord. Nici la Mediaş nu-i merge prea bine, deşi din punct de vedere sportiv nu i se poate reproşa nimic echipei ardelene.

"Sunt anumite lucruri care se întâmplă în club şi în jurul clubului, în activitatea clubului, care nu sunt aşa cum mi-aş dori, care persistă, şi mi-aş dori să schimbăm aceste deprinderi. Şi eu, şi jucătorii suntem ataşaţi de acest club, dar lucrurile trebuie să intre într-o ordine ierarhică, structurată. Deja sunt de 8 luni aici şi mi-aş dori unele lucruri să fie diferite, şi nu mă refer la echipă, pentru că echipei nu avem ce să-i reproşăm, iar singurul care le poate reproşa ceva este antrenorul în analizele noastre.

Dacă nu se va schimba ceva, ca lucrurile să funcţioneze altfel, există riscul ca echipa să o ia în jos. Iar dacă nu vor fi schimbări, mie nu-mi rămâne decât să-mi fac datoria până la finalul contractului, să încercăm să ne îndeplinim obiectivul să intrăm în playoff şi apoi din vară cu tot regretul îmi voi alege un alt drum. Îmi doresc performanţă, continuitate, dar nu pot să-mi asum responsabilitatea pentru nişte lucruri pe care nu le fac", a declarat Iordănescu într-o conferinţă de presă.

Narcis Răducan, asul din mâneca lui Becali. Îl convinge pe Edi?

Dacă Edi Iordănescu va pleca în vară de la Mediaş, Narcis Răducan, care este bun prieten cu fiul lui Anghel Iordănescu, ar putea încerca să-l convingă pe tehnician să vină să lucreze din nou împreună, de data asta la FCSB. Răducan a dat indicii că Iordănescu junior ar fi antrenorul perfect pentru FCSB. Noul director sportiv a glumit şi a spus că omul ideal pentru banca vicecampioanei are "părul alb, sub 45 de ani", referindu-se la Edi Iordănescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.