Cum a fost dat afară Cooper de la Dinamo: "E singurul pe care l-am chemat şi i-am zis asta! Am luat decizia bună"

14 dec 2018 2699 afişări Liga 1
Cum a fost dat afară Cooper de la Dinamo: "E singurul pe care l-am chemat şi i-am zis asta! Am luat decizia bună"

Jaime Penedo şi Armando Cooper şi-au reziliat contractele cu Dinamo, iar Rednic a explicat cum s-a produs despărţirea. Dacă în cazul portarului există regrete, în schimb celălalt panamez din lot crea probleme disciplinare.

"Mă doare când se spune că Rednic l-a dat afară pe Penedo, el a spus că s-a gândit acum trei săptămâni şi după meciul cu CFR nu s-a mai antrenat. A fost o decizie luată de comun acord, el a făcut primul pas şi vreau să îi mulţumesc pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi pentru prestaţia pe care a avut-o în acest an şi jumătate. La Penedo a fost mai mult decizia lui şi chiar dacă rămânea cred că mai aduceam încă un portar, pentru că e normal ca Dinamo să aibă doi portari foarte buni şi un portar de perspectivă”, a spus Rednic într-o conferinţă de presă.

În schimb, situaţia lui Cooper a fost diferită: "El este singurul pe care l-am chemat şi am spus că nu mă mai bazez pe el pentru la anul. E un jucător care a creat ceva probleme de când am venit, legat de disciplină, de respect faţă de colegii lui şi faţă de staff şi eu cred că am luat o decizie bună”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.