Continuă veştile proaste pentru Ioniţă. După ce a fost trimis la echipa a doua a Astrei şi lăsat acasă, clubul care l-a dorit cel mai mult a renunţat la transferul său: "Nu mai e o ţintă, nu ne mai interesează!"

8 ian 2018 4295 afişări Comentează şi tu Liga 1
Continuă veştile proaste pentru Ioniţă. După ce a fost trimis la echipa a doua a Astrei şi lăsat acasă, clubul care l-a dorit cel mai mult a renunţat la transferul său: "Nu mai e o ţintă, nu ne mai interesează!"

Iuliu Mureşan, preşedintele de la CFR Cluj a anunţat că gruparea din Gruia a renunţat la trnasferul lui Alexandru Ioniţă (23 de ani) de la Astra, preţul cerut de conducătorii giurgiuvenilor în schimbul fotbalistului fiind considerat prea mare. Oficialul feroviarilor spune că diferenţa dintre cerere şi ofertă este una destul de mare.

Alex Ioniţă este unul dintrei cei mai curtaţi fotablişti din Liga 1 în această perioadă de mercato, dar e blocat la Astra de preţul prea piperat pe care îl cer şefii clubului în schimbul serviciilor sale. CFR Cluj este echipa care şi-a manifestat public interesul pentru Ioniţă, însă acum Iuliu Mureşan, preşedintele clujenilor, a anunţat că mijlocaşul nu mai e o ţintă.

Principala cauză pentru care CFR a renunţat pentru moment la aducere "Bulgarului" este preţul. "Nu ştim când va veni. Deocamdată, Ioniţă a ieşit de pe radarul nostru, nu este o ţintă. A fost, ne-a plăcut, dar nu cred că ne putem înţelege cu Astra. E în plan secundar din punctul nostru de vedere. Noi avem un buget pentru transferuri şi nu-l depăşim. În momentul de faţă nu ne mai preocupă. Nu că n-ar fi un jucător bun sau că nu ne-ar plăcea de el, dar nu ne mai interesează.

Discuţii pot să mai fie. E un jucător despre care pot să mai fie discuţii, dar nu putem să-l luăm fără acordul Astrei. Nişte discuţii au fost, diferenţa este destul de mare între ce oferim noi şi ceea ce cer ei"
, a spus Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, la DigiSport.

Alex Ioniţă a fost trimis la echipa a doua a Astrei pentru că refuză să semneze prelungirea contractului, scadent anul viitor.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.