Concluziile lui Ion Moldovan după înfrângerea cu CFR: "Ne-a fost mult prea teamă, dar ultimele 30 de minute îmi dau speranţe"

5 feb 2018 1355 afişări Comentează şi tu Liga 1
Concluziile lui Ion Moldovan după înfrângerea cu CFR: "Ne-a fost mult prea teamă, dar ultimele 30 de minute îmi dau speranţe"

Ion Moldovan le-a atras atenţia elevilor săi, la flash-interivul de după meciul cu CFR (2-0), că le-a fost mult prea teamă şi că şi-a respectat prea mult adversarul, dar a spus că ultimele 30 de minute îi dau speranţe pentru următorea partidă, cea cu Dinamo.

Paulo Vinicius şi Sebastian Mailat au marcat golurile victoriei obţinute de CFR, însă Moldovan consideră că dacă Bud ar fi înscris şi el la faza în care a lovit bara, după o centrare a lui Fota, meciul ar fi putut arăta altfel.

Moldovan a vorbit şi despre următorul meci al Chiajnei, cel cu Dinamo.

"Ne-a fost mult prea teamă, am respectat prea mult adversarul. În a doua repriză jocul a arătat altfel, iar cu puţină şansă la situaţia în care putea să marcheze Bud rezultatul putea fi altul. Jocurile amicale nu se compară cu jocurile oficiale, a trebuit să fac anumite schimbări în structura echipei, ultimele 30 de minute au arătat diferit.

Mi se pare firească (n.r. - reacţia jucătorilor schimbaţi), atunci când jucător este schimbat şi rezultatul este nefavorabil pot apărea astfel de reacţii. Sunt doi jucători tineri, au de învăţat.

Cred că echipa din Chiajna este una unde problemele financiare sunt mult sub ce se întâmplă în ţară. Săptămâna asta se vor rezolva problemele. CFR îşi merită locul în acest moment. Are un antrenor bun, este o competiţie, vom vedea cine va fi câştigătoarea.

Ultimele 30-35 de minute îmi dau speranţa că la meciul cu Dinamo vom arătat cu totul altfel. Dinamo este, la ora actuală, o echipă care se bate pentru play-off şi va fi o partidă foarte grea. Pentru titlu luptă CFR, FCSB şi Craiova"
, a spus Ion Moldovan, la DigiSport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.