Unirea Dej a făcut față titularilor de la CFR Cluj doar 84 de minute. Campioana României a forțat pe final și a câștigat la scor

Andrei PASCU 11 Oct. 2021, 15:49 Liga 2

Într-un amical disputat luni, contra campioanei României, CFR Cluj, Unirea Dej s-a văzut învinsă la scor.

Echipa lui Dragoș Militaru nu a făcut față formației lui Dan Petrescu, care a fost alcătuită încă din start, în mare măsură, din titularii de drept. CFR Cluj s-a impus cu scorul de 4-0.

  • CFR va juca încă un amical astăzi, de la ora 16:00, cu echipa din Liga 3 Unirea Ungheni.

Unirea Dej a pierdut contactul cu CFR Cluj pe final

Partida s-a jucat la Cluj, iar diferența s-a făcut pe final. În prima repriză, Unirea Dej s-a ținut bine și a primit doar un singur gol. Practic, scorul primelor 45 de minute s-a decis în urma unei lovituri de la 11 metri, în minutul 37, transformată de Juan Emmanuel Culio.

Formația de Liga 2 a făcut față atacurilor clujenilor și în partea a doua, dar doar până spre finalul partidei. A cedat în ultimele minute, când CFR Cluj a mai punctat de trei ori. Sârbul Dusan Celar a făcut 2-0 în minutul 84, Valentin Costache a dus scorul la 3-0 în minutul 88, iar tabela a fost închisă de Ciprian Deac, în minutul 90+2.

Unirea Dej: Răilean – Kereki, D. Pop, I. Rus, Chira, Adr. Pop, Cătinean, Cocian, Manole, Alex Pop, Blaj. Au mai intrat Frăsineanu, Militaru, Vl. Bogdan, Popescu, Chindriș, Al. Blaj, Al. Papp și Peter.

CFR Cluj: Bălgrădean – Camora, Graovac, Cestor, D. Ciobotariu, Boateng, Culio, Chipciu, Ad. Păun, Cip. Deac, Alibec. Au mai intrat Celar, Fică, Val. Costache, Bălan.

Unirea Dej, 11 puncte după nouă meciuri în Liga 2 

Unirea Dej a adunat 11 puncte în campionatul Ligii a 2-a, runda trecută cedând în fața Petrolului. În nouă etape, a înregistrat trei victorii, două egaluri și patru eșecuri și are un golaveraj de opt goluri marcate și opt primite. E la egalitate cu o altă nou-promovată, CS Comunal Șelimbăr, care are un golaveraj inferior.

În etapa a 10-a a Ligii a 2-a, Unirea Dej va juca pe teren propriu împotriva celor de la FC Hermannstadt, luni, 18 octombrie, de la ora 15:30.

Foto: Dan Tautan / CFR Cluj și Unirea Dej

 

Andrei PASCU 11 Oct. 2021, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă