Cea mai tare declaraţie din Liga 1! De ce sunt tribunele goale? Un preşedinte de club răspunde: "Avem o jenă financiară! E greu să scot oamenii din casă pentru că populaţia e îmbătrânită"

16 sep 2018 7495 afişări Liga 1
Cea mai tare declaraţie din Liga 1! De ce sunt tribunele goale? Un preşedinte de club răspunde: "Avem o jenă financiară! E greu să scot oamenii din casă pentru că populaţia e îmbătrânită" foto: facebook.com/GazMetanMedias

Gaz Metan Mediaş - U Craiova, 3-2, a fost un meci spectaculos, existând patru lovituri de penalti, trei pentru olteni, una ratată, plus o eliminare. Dar, tribunele stadionului au fost aproape goale. Totuşi, preşedintele gazdelor, Ioan Mărginean, a venit cu o explicaţie incredibilă pentru faptul că suporterii nu vin să susţină echipa locală.

"Le-am oferit condiţii de antrenament, condiţii de masă şi condiţii de deplasare, de joc. Acum ei trebuie să meargă la mai bine, la echipe care plătesc mai bine. Noi, din păcate, la ora asta avem în momentul de faţă o jenă financiară. Mai avem 360.000 de euro datorie de plătit în doi ani. Ne-am făcut planurile pentru a ieşi treptat din această situaţie", a spus Ioan Mărginean, la Telekom Sport.

Apoi, a oferit o declaraţie incredibilă: "Îmi cer scuze faţă de oamenii din Mediaş. Din păcate, la ore târzii sunt foarte greu de scos din casă pentru că populaţia este îmbătrânită, iar tineretul este plecat. Este greu să-i scot la ora 21:00 din casă, când sunt meciuri pe toate posturile tv".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.