Care ar fi motivul pentru care Hagi vrea să facă pasul în spate la Viitorul: ”Probabil s-a săturat”. Ipoteza înaintată de un fost internaţional

29 dec 2018 4906 afişări Liga 1
Care ar fi motivul pentru care Hagi vrea să facă pasul în spate la Viitorul: ”Probabil s-a săturat”. Ipoteza înaintată de un fost internaţional

Posibilitatea ca Gică Hagi să renunţe la pachetul majoritar al Viitorului a devenit din ce în ce mai discutată în fotbalul românesc. ”Regele” a anunţat că vrea în jurul său oameni potenţi financiar, iar acum apar şi primele supoziţii care au stat la baza deciziei sale.

Marius Niculae, fost internaţional, este de părere că Hagi duce o muncă titanică la Viitorul. Se interesează ca totul să meargă perfect, iar acest lucru l-a afectat. Cei 9 ani în care s-a ocupat zi de zi de echipă au început să-şi spună cuvântul şi are nevoie de o pauză. ”Probabil s-a săturat pentru că chiar el s-a ocupat începând de la cel mai mic copil până la ultimul senior. Şi e o muncă draconică pe care a făcut-o. Hagi visează, mănâncă fotbal, e non stop fotbal la dânsul şi probabil nu mai are timp de familie de absolut nimic şi vrea şi el măcar o mică pauză", a spus Marius Niculae, la Telekom Sport.

În urmă cu două săptămâni, Gică Hagi spunea că este dispus să renunţe la procentele majoritare ale Viitorului. Se pare că toate discursurile ”Regelui” au avut efectul scontat, pentru că oamenii de afaceri şi-au manifestat dorinţa de a investi la echipa de la malul mării. Hagi e dispus să cedeze 90% din acţiuni şi să păstreze 10%. Vrea să atragă 9 oameni cu bani, care să asigure bugetul clubului, în timp ce el se va ocupa în continuare de partea tehnică.

”Ca să rămân în România, am nevoie de o motivaţie foarte mare. Eu nu pot să mai rămân pe bancă şi să spun că anul viitor ne dorim să rămânem în prima ligă. Sunt motivat, vreau mai mult. Dacă suntem mai mulţi, puterea creşte. Nu vă speriaţi", declara Hagi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.