Citiţi aici comentariul U Cluj - CFR 0-1

7 mai 2008 61 afişări Comentează şi tu Liga 1
Citiţi aici comentariul U Cluj - CFR 0-1 Cadu înscrie din penalty 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/2619995/5/z9c2292.jpg

Un meci cât un campionat, un meci al contrastelor, o partidă de totul sau nimic...sunt doar câteva dintre reperele întâlnirii dintre "U" Cluj şi CFR. Oare buturuga mică, chiar răstoarnă carul mare, e posibil ca prima retrogradată să încurce prima clasată? Va învinge devotamentul faţă de rivalitatea locală dintre "U" şi CFR, sau e mai important un titlu în Cluj, indiferent la care dintre echipe?

Dacă se vor "preda" sau nu jucătorii şepcilor roşii, dacă Gigi Becali a apăsat pentru ultima dată pe butoane, sau dacă CFR-ul nu va rezista presiunii de a duce pe umeri un titlu de campion naţionali după 17 ani, totul se va decide în 90 de minute. Aceleaşi 90 de minute care în partea cealaltă a ţării ar putea să o coste pe Steaua titlul, iar pe "surioara mai mică", Gloria Buzău, locul în prima Ligă.

Urmăreşte aici comentariul LIVE:

Min 94 Final de partidă şi de campionat la Cluj, CFR-ul a reuşit cu şansă să câştige campionatul după ce în ultimele etape au avut emoţii că ar putea rata tot!

Min 92. Ocazie uriaşă pentru U Cluj, dar spre norocul celor de la CFR, şutul spre poartă al clujenilor trece puţin pe lângă!

Min 90 Ultimul minut al acestui campionat îi găseşte pe CFR-işti în atac, profitând de jocul în superioritate numerică, dar acelaşi Ruiz şi Semedo, par să demonstreze că partida a fost mai degrabă câştigată cu noroc

Min 85 Semedo centrează de pe partea stângă direct în careu, de unde Manuel Jose reia spre poartă periculos cu capul, dar Merlier, demonstrează că este un portar de mare clasă şi respinge neaşteptat

Min 83 Schimbare la CFR, iese Eugen Trică şi intră Minteuan

Min 77 Schimbare la "U" Cluj, Radu Sabo în locul lui Milan Jovanovic

Min 74 Reuşita CFR-ului încă dăinuie în tribunele arenei din Gruia, acolo unde 6000 de suporteri ai CFR-ului urmăresc meciul pe două ecrane uriaşe şi nu încetează să scandeze "Campionii, Campionii"

Min 73 Ruiz reuşeşte să înscrie iar, dar pentru a doua oară în această partidă golul este anulat pe motiv de offside

min 70 CFR-iştii par să se mulţumească cu fragilul avantaj de 1-0, preferând să speculeze greşelile adversarilor, nemairiscând să atace!

min 60 PENALTY pentru CFR după un fault clar în careu asupra lui RUIZ!! EXECUTĂ Cadu şi reuşeşte să-l învingă pe Merlier cu o lovitură puternică pe colţ. CFR E CAMPIOANĂ!!!

Min 52 Ruiz deviează pentru Semedo, dar Şoltuz reuşeşte să-l deposedeze exact în momentul şutului, îndepărtând astfel pericolul

Min 52 Ioan Andone face o nouă schimbare, aruncându-l în luptă şi pe Manuel Jose în locul lui Gabriel Mureşan

Min 49 La o lovitură liberă executată de Trică, Ruiz şi M. Jovanovic s-au încăierat, stârnind o adevărată "răscoală" pe teren, pentru câteva minute jucătorii lăsând fotbalul deoparte.

Min 47 A început repriza secundă, Andone l-a trimis în teren şi pe Ruiz

Min 46 Pauză la Cluj

Min 45 Pe final de primă repriză, ambele echipe au renunţat la atacurile poziţinale şi preferă un joc haotic.

Min 42 Cartonaş galben pentru Cadu

Min 40 Coincidenţă sau nu, până în acest moment, meciul de la Cluj este singurul în care nu s-a înscris, jocul celor 22 de jucători lăsând chiar mult de dorit. Nimic nu lasă impresia că în această partidă se decide titlul.

Min 35 Silvăşan este play-maker-ul partidei, pasele sale şi acţiunile individuale îi fac pe CFR-işti să tremure, mai ales atunci când Cadu şi Panin nu reuşesc să dea siguranţă defensivei

Min 30 CFR-iştii nu ies bine din propria defensivă şi majoritatea acţiunilor se termină subit undeva la mijlocul terenului.

Min 25 Jocul trenează, jucătorii dorind parcă să spulbere toate suspiciunile care planau asupra acestei partide, se aleargă mult, dar ocaziile de poartă încă lipsesc


Min 22 Culio şutează încă odată puternic, de data aceasta în defensiva "şepcilor roşii", demonstrând că bâlbele defensivei adverse le poate aduce titlul lui şi colegilor săi.

Min 20 Silvăşan le dă mari emoţii elevilor lui andone după ce trece incredibil de aproape pe lângă deschiderea scorului cu un şut de mare efect de la distanţă, care nu prinde însă spaţiul porţii.

Min 16. Se joacă pe contre, CFR-ul domină sec partida, dar nu pare să aibă suficient curaj încât să impingă apărarea ridicată a celor de la "U" şi să marcheze

Min 14 Ocazie periculoasă la poarta lui Stăncioiu, Goga trimiţând lejer o minge pentru N. Jovanovic care a trimis însă sec peste poartă

Min 12. Semedo reuşeşte să înscrie de pe partea stângă, cu un şut de la distanţă, dar tuşierul anulează reuşita pe motiv de offside!

Min 8. Trică bate o lovitură liberă de la marginea terenului, dar şepcile roşii reuşesc să se replieze rapid şi blochează atacul CFR-ist.

Min 6. Se joacă pe contre, presiunea partidei pare să se vadă mai mult asupra celor de la "U" Cluj, care deşi încearcă să atace, greşesc flagrant la pasele simple.

Min 4. Culio răspunde rapid la tupeul "şepcilor roşii" şi Culio nu ezită să intre în careu cu o acţiune pe cont propriu, dar Merlier intervine în ultima clipă

Min 2 N. Jovanovic şi Goga sunt primi care se apropie de poarta CFR-ului, dar tentativa de atac eşuează lamentabil într-un out de poartă

Min 1. A început partida


U Cluj: Merlier, Budean, Tilică, Şoltuz, M. Jovanovic, Bundea, Baiano, Edvan, Silvăşan, Goga, N. Jovanovic
Rezerve: Moldovan, Cordoş, Astorga, Buş, Sabo, Claudiu Răducanu, Băd

CFR: Stăncioiu, Tony, Cadu, Souza, Panin, Culio, Dani, Mureşan, Trică, Semedo, Durbarbier
Rezerve: Nuno Claro, M. Jose, Anca, Minteuan, Leao, Dorsin, Ruiz

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.