Brandan şi Bilaşco, surprinşi în club la ora 02.30, după remiza cu Vaslui! Gigi Becali anunţă măsuri dure

21 mar 2011 55 afişări Comentează şi tu Liga 1
Brandan şi Bilaşco, surprinşi în club la ora 02.30, după remiza cu Vaslui! Gigi Becali anunţă măsuri dure Brandan şi Bilaşco, surprinşi în club la ora 02.30, după remiza cu Vaslui! Becali anunţă măsuri dure

Steaua are în continuare probleme cu petrecăreţii. Gigi Becalisusţine că Bonfim, Ricardo, Bilaşco şi Brandan au serioase devieride comportament în viaţa extrasportivă. Ultimii doi au fost văzuţiîntr-un club din Bucureşti, după remiza cu FC Vaslui. Era 2.30noaptea.

"Bonfim are momente de indolenţă, dar este un jucătorbun. Cu el, nu ştii ce să faci. Când joacă extraordinar, când faceo greşeală şi iese din joc. El, Ricardo şi încă un jucător auprobleme cu viaţă extrasportivă. Dar nu-i nimic, o să preiau euhăţurile.

După meciul cu Vaslui, m-a sunat cineva la oră 2:30 noaptea şi mi-aspus că Brandan şi Bilasco erau într-un club. Am vorbit cu Meme şimi-a zis că le-a dat voie, că erau cu nevestele. Cum să le deavoie? La Steaua n-ai voie cu aşa ceva!

Sunt nişte jucători la Steaua care trebuie să ridice mână şi săspună că mai bine pleacă. Ar trebui să aibă bun simţ şi să-şi vadălungul nasului. Când nu faci un dribling, nu dai un şut la poartă,o păsa, n-ai ce caută la Steaua.

Când după 20 de etape, Gaz Metan Mediaş este în faţă ta, trebuie săte gândeşti că nu e nebun antrenorul, nu e nebun patronul când tecritică. E o problemă de valoare",
a declarat Gigi Becalila gsptv.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.