Boloni a găsit soluţia pentru rezolvarea problemelor din CSA şi FCSB: ”Este important şi aş vrea să ştiu...” Antrenorul a vorbit şi despre absenţa fanilor din tribune

16 mar 2017 10330 afişări Liga 1
Boloni a găsit soluţia pentru rezolvarea problemelor din CSA şi FCSB: ”Este important şi aş vrea să ştiu...” Antrenorul a vorbit şi despre absenţa fanilor din tribune

Deşi multe dintre legendele Stelei susţin ori proiectul celor de la CSA ori echipa lui Gigi Becali nu este şi cazul lui Ladislau Boloni  (64 de ani). Fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni nu şi-a ales o tabăra anume şi spune că este nevoie de documente care să dovedească, în mod clar, apartenenţa palmaresului.

Boloni consideră innaceptabil faptul că la atâţia ani după căderea comunismului încă nu a fost lămurită situaţia Stelei: ”Problema Stelei pentru mine... Este important şi aş vrea să ştiu, aş vrea să simt, să văd nişte hârtii care să precizeze de fapt a cui este Steaua! O parte spune că este a patronului actual, altă parte susţine contrariul. Nu-mi vine să cred că după schimbările care s-au produs în societatea civilă românească, după evenimentele din decembrie 1989, au mai trecut 10-15 ani, pentru că la început a fost o harababură în toată ţara, era normal, până când Steaua a trecut de la Armată la alţii şi nu poţi aduce acte clare care să dovedească limpede cine e proprietarul”, a declarat tehncianul la DigiSport.

Legenda Stelei a vorbit şi despre absenţa fanilor din tribunele stadioanelor din România: ”Ceea ce mi se pare înspăimântător este ceea ce se vede din anumite fotografii sau filmări şi anume tribunele goale. Nu Steaua este de vină pentru că nu mai vin oamenii la meciuri, ci scandalurile care se ţin lanţ de fotbalul românesc. Fotbalul românesc vinde o marfă care este aşa cum este, nu se duce o propagandă pozitivă. Cu siguranţă, nu fac bine.”

Coechipier cu Gică Hagi în anii 80, Boloni s-a declarat încântat de proiectul ”Regelui” de la academie: ”Cât despre campionat, mă bucur că Viitorul este un protagonist important. Mă bucur pentru investiţia lui Gică, dar aici mă refer la energia de care a dat şi dă dovadă, şi nu la bani. Eu cred că este o problemă mai complicată dacă toată lumea va încerca să copieze proiectul Gică Hagi. Toată lumea nu va avea acelaşi sprijin ca Gică Hagi. Toată lumea nu se numeşte Gică Hagi. El este unic, plus că există mai multe căi pentru a dezvolta un proiect de succes. Eu sper doar ca el să-şi ducă la bun sfârşit ceea ce a început.”

Ladislau Boloni a jucat la Steaua între 1984 şi 1987.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.