Becali pregăteşte o nouă afacere pe axa Viitorul - FCSB. "Îi dau 2,5 milioane de euro lui Gică!". Planul pus la cale împreună cu Hagi

14 nov 2017 0 afişări Liga 1
Becali pregăteşte o nouă afacere pe axa Viitorul - FCSB. "Îi dau 2,5 milioane de euro lui Gică!". Planul pus la cale împreună cu Hagi

Gică Hagi şi Gigi Becali au încheiat o nouă tranzacţie după ce s-au înţeles în privinţa procentele pe care antrenorul Viitorului le mai avea în privinţa lui Dragoş Nedelcu, Romario Benzar, Florin Tănase şi Florinel Coman.

Astfel, finanţatorul FCSB-ului îi dă lui Hagi două milioane de euro pentru a răscumpăra procentul de 20% pe care Viitorul îl avea la cei patru fotbalişti: "I-am dat lui Hagi 4 milioane şi jumătate (n.r. pentru Nedelcu, Benzar şi Coman) şi îi mai dau 2 milioane şi jumătate pe procente pentru 4 jucători. Tranzacţia e făcută din punctul meu de vedere. Este vorba despre procentele de la Tănase, Benzar, Nedelcu şi Coman".

Cele două părţi s-au înţeles deja în privinţa acestei tranzacţii: "Am vorbit cu Petro Chiodi, pentru că el e intermediarul nostru, Gică a zis da, că e de acord. Facem actele azi sau mâine", a declarat Becali la DigiSport. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.