Becali, Dică şi Stoica, implicaţi în acelaşi caz. ”Nu am răspuns pentru întrebarea asta”. Acuzele fotbalistului de care toată lumea a uitat

9 apr 2019 4078 afişări Liga 1
Becali, Dică şi Stoica, implicaţi în acelaşi caz. ”Nu am răspuns pentru întrebarea asta”. Acuzele fotbalistului de care toată lumea a uitat

Artur Jorge (24 de ani) s-a despărţit de FCSB de 10 luni, dar abia acum s-a decis să vorbească despre ce a trăit acolo. Fundaşul a fost marginalizat de Gigi Becali şi Nicolae Dică, antrenorul din acel moment, din motive necunoscute, pe care nu le poate explica nici acum.

Jorge a primit sprijin din partea unui singur om, Mihai Stoica. Tocmai omul care a insistat să fie adus la FCSB, dar relaţia dintre cei doi a fost una profesională, atât. ”Cu Mihai Stoica mai vorbeam din când în când, foarte rar. Nu ştiu ce să spun… am avut o relaţie normală cu el. Eu aşa cred. Am avut o relaţie profesională, o relaţie ca de la un jucător profesionist la un director sportiv. Niciodată nu am avut probleme cu Mihai Stoica sau cu altcineva de acolo, cel puţin nu au existat probleme din partea mea”, a declarat Artur Jorge într-un interviu pentru Fanatik.

Gafa din primul meci în care a debutat la FCSB, când şi-a marcat un autogol cu Juventus Bucureşti, a fost decisivă. Nu a mai primit şanse, deşi în acel moment Dică se plăngea de numărul fundaşilor din lot. Prefera să folosească mijlocaşi, decât să apeleze la Artur Jorge. ”Asta trebuie să îi întrebi pe Dică sau pe Becali. Eu chiar nu ştiu ce se întâmpla acolo… Serios, stau şi încerc să găsesc motivul pentru care nu jucam şi nu îl găsesc. Existau momente în care Dică chiar alegea să folosească mijlocaşii în centrul apărării ca să nu mă bage pe mine să joc. Eu chiar nu pot să înţeleg nimic din ce s-a întâmplat. Nu am niciun răspuns pentru întrebarea asta”, a încheiat portughezul.

Cifrele lui Jorge la FCSB: 4 meciuri (336 de minute), un autogol.

Acum, portughezul este legitimat la Victoria Setubal, unde este titular cert. A prins 17 prezenţe în acest sezon pentru echipa aflată pe locul 11 în prima ligă portugheză.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.