Becali, dezvăluiri incredibile din vestiarul FCSB: "E anarhie! Nu-l respectă pe Dică!". Rusescu, criticat pentru că a dat gol

6 dec 2018 14363 afişări Liga 1
Becali, dezvăluiri incredibile din vestiarul FCSB: "E anarhie! Nu-l respectă pe Dică!". Rusescu, criticat pentru că a dat gol

Gigi Becali (60 de ani) e în continuare foarte supărat după înfrângerea FCSB de la Sfântul Gheorghe, 4-2 cu Sepsi. Omul de afaceri l-a criticat în continuare pe Florinel Coman (20 de ani), atitudinea fiind în continuare marea problemă a fotbalistului, în ochii lui Becali. Becali spune că jucătorii nu-l respectă pe Nicolae Dică.

"Coman, în continuare cred că e mai talentat decât Man. Dar el stă în neascultare. Neymar e mai mare decât Coman? Messi e mai mare decât Coman? Ronaldo e mai mare decât Coman? Păi n-am văzut pe niciunul că da gol din corner. Că ei sunt fotbalişti mari. Dar toţi ascultă antrenorul. Man văd că ascultă de antrenor, şi mai sunt câţiva. Teixeira ascultă, Tănase ascultă. Dacă nu ascultă toţi, nu iese ce trebuie. Forţă grupului, cum spune Ionuţ Chirilă. Nu mai este forţă şi atunci nu mai iese nici valoarea lor la iveală. Man ce să facă singur? Nu poate câştigă la infinit de unul singur.

Respectaţi-va pe voi şi ascultaţi ce spune antrenorul . Din moment ce dai mereu la poartă din corner, e clar că nu asculţi antrenor. A dat o dată Ianis, a dat Coman, dar n-ai cum să dai mereu. Tu vrei să dai gol din corner, e neascultare. Nu e bine (că Rusescu a executat lovitură liberă deşi Coman trebuia să bată), nu am nevoie să dai gol, am nevoie să stai în ascultare. Anarhie, acum toţi cu Facebook-ul asta, toţi vor să fie şefi. Neascultarea e păcatul diavolului. Dică trebuie să ştie să dea militaria jos, nu toţi sunt făcuţi pentru asta. Ceea ce face la antrenament, jucătorii nu fac. Degeaba ştie el fotbal. Supărarea mea este că nu o să-mi iasă calculele.

Dacă noi în 11 oameni, aia de la Gaz Metan în 10 şi ne dominau. Păi nu aveam posesia. Asta e supărarea. Bani nu fac, dacă nu câştig campionatul, nu fac bani. Dacă iau campionatul şi mergem în grupele Champions League, nu mai cer 30 de milioane de euro. Părerea mea este că Man la valoarea lui la 20 de ani, dacă iau campionatul de 2 ori şi mergem în grupe, valoarea lui este la 100 de milioane de euro. Nici Neymar, nici Ronaldo nu au făcut la 20 de ani ce face Mbappe. Lăsaţi-l pe Mbappe că valorează 1 miliard de euro acum. Doar Messi mai făcea la 20 de ani ce face Mbappe"
, a spus Gigi Becali la Pro X. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.