Avertisment pentru antrenorul peste care Becali nu s-ar băga dacă ar fi la FCSB: "E treaba lui, dar ştie care sunt problemele!"

25 apr 2019 7333 afişări Liga 1
Avertisment pentru antrenorul peste care Becali nu s-ar băga dacă ar fi la FCSB: "E treaba lui, dar ştie care sunt problemele!"

Devis Mangia e unul dintre numele despre care se spune că ar putea ajunge la FCSB, după ce a pleacat de la U Craiova. Gigi Becali (60 de ani) şi-a manifestat simpatia faţă de antrenorul italian pe vremea când pe banca FCSB era Nicolae Dică, cel înlocuit între timp cu Mihai Teja. Cristiano Bergodi, fost la FCSB, acum la FC Voluntari, l-a avertizat pe Mangia, dacă are de gând să ia în calcul vreo eventuală ofertă de la echipa latifundiarului din Pipera pe viitor.

”O echipă precum FCSB cred că este importantă pentru Devis. El a făcut o muncă bună la Craiova, aşa că... Eu îi dau un sfat. Adică, se poate duce acolo, la Steaua, dar după... e treaba lui. El ştie bine care sunt problemele... sau cum trebuie să te adaptezi acolo”, a spus Cristiano Bergodi.

Tehnicianul celor de la FC Voluntari n-a uitat cum s-a despărţit el de gruparea roş-albaştrilor. ”Eu, probabil, nu m-am adaptat când am fost acolo. Eram mai tânăr în 2010. Eu cred că pentru un antrenor, să antreneze FCSB sau Steaua, cum se spune, nu ştiu, e un lucru pozitiv. Aşa va fi şi pentru Mangia”, a adăugat Bergodi.

Bergodi a plecat pe uşa din dos de la FCSB în 2009, după ce l-a dat afară din vestiar pe Gigi Becali la pauza unui meci al roş-albaştrilor.  Becali s-a considerat umilit de către tehnicianul italian, astfel că a doua zi i-a transmis secundului Renzo Rossi că cei doi nu se mai ocupă de echipă.

"Dacă aş avea şi eu un antrenor ca Mangia, nu m-aş mai bagă la echipă!", spunea Gigi Becali în finalul lui 2018.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.