Atenţie Pulhac&Co! "Fotbaliştii Stelei nu au 'interzis' la alcool!"

26 ian 2009 8 afişări Liga 1
Atenţie Pulhac&Co! "Fotbaliştii Stelei nu au 'interzis' la alcool!" Atenţie Pulhac&Co! Argăseală: "Fotbaliştii de la Steaua nu au interzis la alcool!"

Deşi majoritatea cluburilor au în regulamentele de ordine interioară reguli care interzic jucătorilor consumul de alcool, Valeriu Argăseală şochează şi declară că Goian& Co au voie să consume licori bahice şi nu numai, fără să fie pedepsiţi de club. Oficialui Stelei merge mai departe şi spune că inclusiv clubul se ocupă cu ridicarea moralului jucătorilor prin servirea unui pahar de vin, la masa de seară.

Totuşi, preşedintele grupării din Ghencea spune că băuturile care conţin alcool ar trebui consumate cu măsură.

Ştiau ei ceva Ropotan, Pulhac şi Torje când cântau cu paharele ridicate "Steaua e numai una"...

"Nu avem în regulamentul clubului vreo regulă care să interzică jucătorilor consumul de alcool. Uneori le servim şi câteun pahar de vin roşu fotbaliştilor la masa de seară. Nu e ieşit din comun. Au voie să bea şi whisky. Nu e nicio problemă, dar trebuie să fie cu măsură. Jucătorii Stelei sunt nişte profesionişti desăvârşiţi. S-ar vedea a doua zi la antrenamente dacă fotbaliştii noştri ar face exces de alcool", a declarat Argăseală la Sport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.