Adrian Dulcea, antrenorul de la Unirea Bascov, alegerea celor de la Campionii FC Argeș pentru a-i lua locul lui Ionuț Moșteanu, demis după înfrângerea din Cupa României cu Viitorul Pandurii

Marius ANGHEL 30 Nov. 2020, 17:21 Cupa României
Adrian Dulcea, antrenorul de la Unirea Bascov, alegerea celor de la Campionii FC Argeș pentru a-i lua locul lui Ionuț Moșteanu, demis după înfrângerea din Cupa României cu Viitorul Pandurii

Înfrângerea suferită la Târgu Jiu, 0-1 cu divizionara secundă Viitorul Pandurii, în 16-imile Cupei României, a determinat conducerea echipei Campionii FC Argeș să-l dea afară pe Ionuț Moșteanu, antrenorul care a rămas pe bancă în locul demisului Ionuț Badea, după începutul dezastruos de sezon în Liga 1.

Piteștenii au și găsit un înlocuitor, pe Adrian Dulcea (42 de ani), antrenorul echipei de Liga 3 Unirea Bascov. Acesta va fi ajutat de Paul Ciobanu (50 de ani), un antrenor din cadrul clubului l-a care s-a mai apelat în două rânduri în anii trecuți, când formația activa în Liga 2 și își demitea ”principalul”.

Adrian Dulcea a preluat Campionii FC Argeș, după demiterea lui Ionuț Moșteanu

Adrian Dulcea și Paul Ciobanu au condus astăzi primul antrenament în calitate de antrenori ai echipei alb-violete.

Cei doi au început pregătirea pentru meciul de vineri, de la ora 20:30, de pe propriul teren, cu Dinamo, iar apoi Dulcea a făcut primele declarații în noua sa postură:

Adrian Dulcea a mai antrenat-o pe Campionii FC Argeș, când avea altă denumire, iar acum vine de la Unirea Bascov

Adrian Dulcea antrena de o perioadă îndelungată, din 2017, echipa Unirea Bascov, pe care a promovat-o în Liga 3, iar în acest sezon, după 10 etape, a lăsat-o pe locul 5 în Seria a 6-a, cu 15 puncte acumulate.

Ca antrenor, Adrian Dulcea a mai pregătit Campionii FC Argeș, pe când echipa care activa în Liga 3 și avea denumirea de SCM Argeșul Piteşti, FC Argeș 1953 (echipă a suporterilor, deființată după promovarea în Liga 3), CSM Râmnicu Vâlcea și Atletic Bradu.

”Clubul FC Argeș anunță încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu antrenorul principal Ionuț Codruț Moșteanu și secundul Dragoș Radu. FC Argeș le mulțumește celor doi pentru munca depusă la Pitești și le dorește mult succes în activitatea profesională.
De pregătirea echipei pentru meciul de vineri, de la ora 20.30, de pe propriul teren, cu Dinamo, se vor ocupa antrenorii Adrian Dulcea și Paul Ciobanu.
Dulcea (42 ani) a jucat pentru FC Argeş între 2007-2010 și 2012-2014, când a ales să pună ghetele în cui. Ca jucător, acesta mai are în CV echipe precum Gloria Bistriţa, CFR Cluj, Gyor, Gaz Metan sau CS Mioveni. Ca antrenor, Adrian Dulcea le-a pregătit până acum pe SCM Argeșul Piteşti, FC Râmnicu Vâlcea şi Unirea Bascov.
Paul Ciobanu (50 ani) a mai pregătit pe FC Argeș în sezonul 2018-2019, făcând cuplu cu Augustin Eduard, fostă glorie a clubului nostru.

FC Argeș le transmite celor doi tradiționalul ”Bine ați venit!” și le dorește multă baftă!”, a anunțat Campionii FC Argeș pe pagina sa de Facebook.

Deoarece Adrian Dulcea nu are licență PRO, specifică pentru antrenorii din Liga 1, antrenor în acte la Campionii FC Argeș va fi Valentin Sinescu (foto, în dreapta).
Deoarece Adrian Dulcea nu are licență PRO, specifică pentru antrenorii din Liga 1, antrenor în acte la Campionii FC Argeș va fi Valentin Sinescu (foto, în dreapta).

Campionii FC Argeș, pe penultimul loc în Liga 1 după 11 etape

Campionii FC Argeș s-a făcut de râs în 16-imile Cupei României și a pierdut cu 1-0 în deplasarea de la Târgu Jiu, cu divizionara secundă Viitorul Pandurii, fiind eliminată, astfel, de la primul meci din această ediție a competiție KO.

În campionat, echipa din Pitești ocupă penultimul loc, 15, după 11 etape, cu doar 9 puncte acumulate. În 2020 mai are meciuri de desfășurat cu Dinamo (acasă, 4 decembrie, ora 20:30, etapa 12), Academica Clinceni (deplasare, etapa 13), FC Hermannstadt (acasă, etapa 14) și Chindia Târgoviște (deplasare, etapa 15).

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/trupa-lui-flavius-stoican-convinge-si-in-cupa-romaniei-viitorul-pandurii-elimina-campionii-fc-arges-si-asteapta-o-echipa-cu-nume-in-optimile-de-finala-reactiile-antrenorilor-19160272

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-16-imi-turris-oltul-sepsi-osk-e-primul-meci-al-zilei-de-la-ora-1100-csc-sanmartin-dunarea-calarasi-il-urmeaza-19159992

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/16-imi-cupa-romaniei-fk-csikszereda-uta-arad-incepe-la-ora-1400-e-ultimul-meci-din-aceasta-faza-a-competitiei-ko-19160569

Marius ANGHEL 30 Nov. 2020, 17:21 Cupa României
Pe aceeași temă