"A venit la Bucureşti şi a înnebunit! Credea că toate c*rvele din Bucureşti sunt ale lui". Becali a făcut lumină în cazul Golofca: "Nu mai are voie nici la restaurant"

10 oct 2017 23903 afişări Liga 1
"A venit la Bucureşti şi a înnebunit! Credea că toate c*rvele din Bucureşti sunt ale lui". Becali a făcut lumină în cazul Golofca: "Nu mai are voie nici la restaurant"

Gigi Becali a făcut lumină în cazul lui Golofca, cel intrat în dizgraţiile sale după evoluţii oscilante. Transferat la FC Botoşani, mijlocaşul de 27 de ani nu a dat randamentul scontat la vicecampioană, iar acum Becali a dezvăluit şi motivul: viaţa extrasportivă.

Finanţatorul FCSB a spus că i-a mai acordat o şansă omului adus de la Botoşani, după ce acesta a venit la Palat. Becali spune că forma slabă arătată de Golofca în ultimul timp se datorează vieţii extrasportive a fotbalistului. Fostul parlamentar spune că Golofca a ieşit prin cluburi după ce a venit în Bucureşti şi a dat de bani, şi a dezvăluit că nu-i mai dă voie nici la restaurant.

"Golofca mai are o şansă, i-am mai dat o şansă. Era cam vagabond, a venit prin Bucureşti şi a ieşit prin cluburi, credea că toate c*rvele din Bucureşti sunt ale lui. Nu mai are voie nici la restaurant, mănânci mezeluri acasă. Cu Steaua nu ne jucăm. De aia nu mai putea el să alerge. Când a ajuns el în Bucureşti şi a văzut bani, femei... A înnebunit", a spus Becali la DigiSport.

400.000 de euro a plătit Becali celor de la FC Botoşani pentru 40% din drepturile federative ale lui Golofca

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.