A picat transferul lui Fortes la FCSB? Detalii de ultim moment despre situaţia atacantului dorit cu insistenţă de vicecampioană

18 ian 2019 4215 afişări Liga 1
A picat transferul lui Fortes la FCSB? Detalii de ultim moment despre situaţia atacantului dorit cu insistenţă de vicecampioană

Edi Iordănescu (40 de ani) a oferit ultimele detalii despre posibila plecare a lui Carlos Fortes (24 de ani) la FCSB. Atacantul de la Gaz Metan Mediaş e dorit insistent de conducerea vicecampioanei, iar acesta a ajuns deja la un acord în ceea ce priveşte contractul. Mai rămâne, acum, ca şi cluburile să se pună de acord asupra termenilor în care ar putea ajunge Fortes la Bucureşti. Iordănescu junior spune că situaţia e mai complicată.

Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu Carlos Fortes pentru transferul său la FCSB, însă a anunţat că nu e de acord să dea bani la impresari. FCSB oferă 30.000 de euro pentru un împrumut până în vară, iar mai apoi 300.000 de euro pentru un transfer definitiv. Edi Iordănescu, managerul de la Gaz Metan, a oferit ultimele detalii legate de posibila plecare a lui Fortes din Ardeal.

„A fost o propunere complexă, am prezentat-o mai sus, către factorii de conducere. A existat un acord între cele două cluburi. FCSB putea să meargă mai departe şi să intre în acest proces de negocieri cu jucătorul. Situaţia a fost mai complicată, jucătorul e deţinut în coproprietate de Gaz Metan. Toţi banii intrau la noi, apoi erau împărţiţi. Erau mulţi intermediari. Dacă jucătorul nu a ajuns la un acord cu clubul, nu e vina noastră.

Eu mi-am arătat posibilitatea de a-l lăsa. Am căutat şi soluţii. Este jucătorul cel mai bine plătit de la Mediaş, dar nu avea un salariu uriaş pentru Liga 1”
, a comentat Edi Iordănescu situaţia, la DigiSport .

FCSB i-a transferat în aceasă iarnă pe Florentin Matei (25 de ani) şi Adrian Stoian (27 de ani), iar Iulian Cristea (24 de ani) va veni din vară, sub formă de jucător liber de contract, având deja un precontract semnat cu formaţia roş-albastră.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.