Investitor-surpriză la CS Universi­tatea Craiova. Cine este viitorul patron al echipei

28 iun 2013 16786 afişări Fotbal Intern
Investitor-surpriză la CS Universi­tatea Craiova. Cine este viitorul patron al echipei

După ce au fost lipsiţi doi ani de fotbal, fanii din Craiova vor avea din nou o echipă de fotbal! Nu este vorba de echipa lui Adrian Mititelu, ci de o echipă susţinută de Primărie, care s-a asociat cu un investitor-surpriză. Identitatea acestuia a fost dezvăluită de Rodion Cămătaru.

"Este un proiect foarte bun care va avea toată susţinerea mea. Însă numai morală, pentru că financiar nu vreau să mă implic, pentru că ştiu ce înseamnă să ţii o echipă de fotbal. Viitorul patron al echipei nu este foarte cunoscut, însă ne dă încredere, are afaceri atât în agricultură, cât şi cu energie alternativă - panouri fotovoltaice. Numele lui nu spune nimic: Rotaru din Drăgăşani. Este un iubitor al Craiovei, ăsta-i cel mai important lucru”, a declarat, pentru Ziarul Ring Rodion Cămătaru.

Noul investitor are deja 22 de jucători şi un antrenor, echipa urmând să ocupe locul în Liga a II-a pus la dispoziţie de FRF. Bugetul pentru primul an va fi de 1,5 milioane de euro, obiectivul fiind promovarea în Liga I.

Preşedintele noului club va fi Pavel Badea, va fi susţinut de foste glorii ale Craiovei: Cămătaru, Beldeanu, Negrilă, Ungureanu, Donose sau Irimescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.