Fratele lui Rădoi, transportat la Timişoara, după ce ieri s-a aruncat de la etaj! Starea în care se află şi problemele care l-au dus la gestul sinucigaş. Unde se afla selecţionerul în momentul tragicului eveniment

12 feb 2019 18595 afişări Fotbal Intern
Fratele lui Rădoi, transportat la Timişoara, după ce ieri s-a aruncat de la etaj! Starea în care se află şi problemele care l-au dus la gestul sinucigaş. Unde se afla selecţionerul în momentul tragicului eveniment
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

UPDATE Mihai Nicuşor Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi, a fost transportat în această după amiază de la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin la o clinică privată din Timişoara, după ce starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit în urma operaţiei suferite azi-noapte.

Fratele selecţionerului naţionalei de tineret a României a fost transportat la Timişoara, la ora 15:40, cu ambulanţa, deoarece condiţiile meteo nu au permis plecarea cu elicopterul. "Chiar acum, bărbatul în vârstă de 37 de ani este urcat în ambulanţă, pentru a fi transferat la Timişoara, la cererea familiei. Pacientul este stabil acum, după ce a fost operat şi intubat", a declarat Cristian Jianu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

Mihai Rădoi s-a aruncat ieri de la etajul 4 al blocului în care locuia, la Drobeta Turnu Severin, într-o încercare de a se sinucide, însă a supravieţuit şi are multiple fracturi.


După ce s-a aruncat ieri, în jurul prânzului, de la etajul 4 al blocului în care locuia, Mihai Nicuşor Rădoi, fratele actualului antrenor al naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi, a fost operat azi-noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin. Intervenţia chirurgicală a avut, în special, rolul de a stopa hemoragia la bazin a pacientului, care suferise numeroase fracturi în momentul impactului cu solul. Luni, starea critică a fratelui lui Mirel Rădoi nu a permis transportarea cu un elicopter SMURD la Bucureşti, iar în momentul de faţă se află în comă indusă şi pare stabil.

În momentul aflării veştii, Mirel Rădoi se afla la Cheile Grădiştei, la un seminar alături de stafful echipei naţionale. A plecat, ulterior, spre oraşul natal, a ajuns la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, dar nu a vrut să ofere declaraţii reprezentaţilor mass-media.

"Este foarte grav, cu vreo 100 de fracturi, cu o mulţime de leziuni. Noroc a avut că nu are organe interne rupte. Oricum este într-o stare gravă. Deci, un caz la limită, cum s-ar spune. S-a făcut tot ce s-a putut, la posibilităţile existente, într-un spital de urgenţă din România, ca să i se dea asistenţă medicală. Era la faţă rupt. Este desfigurat. Plus că are şi pe la picioare o mulţime de fracturi. Avem acceptul Spitalului Floreasca să-l primească. Va fi transportat, când va fi stabil. Familia ar dori să-l trimită la Timişoara", a explicat Cristian Jianu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

În vârstă de 37 de ani, Mihai Rădoi (foto text) era un împătimit, de mult timp, al jocurilor de noroc. Conform unor apropiaţi, fratele selecţionerului ar fi pierdut, la poker, apartamentul în care locuia! În momentul în care a aflat vestea, soţia lui a decis să-l părăsească. Anul trecut, se pare că Mihai câştigase, tot la poker, o maşină de lux.

"Apelul s-a primit la 112 în jurul orei 12:00. Un cetăţean a sesizat că de la etajul unui bloc de pe strada Dr. Babeş a căzut un bărbat. Fără a putea oferi detalii. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbatul căzut şi l-a transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. A rămas la faţa locului echipa de cercetare pentru a continua ancheta şi pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul", spuneau, ieri, în jurul prânzului, reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

În trecut, fratele lui Mirel Rădoi a avut, în mai multe rânduri, probleme cu legea. A fost prins furând în străinătate, anchetat şi închis pentru o perioadă, dar reabilitat în 2011. În 2014 a fost condamnat la 1 an şi 6 luni la închisoare în ţară pentru trafic de ţigări.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.