FOTO | Mititelu publică noi acte în războiul cu Sandu şi Dragomir: "Asta e dovada că nu am încălcat statutul FRF". Miercuri are loc, la Curtea de Apel, un termen decisiv în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova

21 mar 2017 24717 afişări Fotbal Intern
FOTO | Mititelu publică noi acte în războiul cu Sandu şi Dragomir: "Asta e dovada că nu am încălcat statutul FRF". Miercuri are loc, la Curtea de Apel, un termen decisiv în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova
  • Având în vedere că mâine este unul dintre cele mai importante termene în cauza dezafilierii Universităţii Craiova, Adrian Mititelu a făcut publice câteva documente, care vor fi evaluate într-o nouă întrevedere la Curtea de Apel Bucureşti.
  • Încheierea din 7 octombrie 2011, data în dosarul nr.4278/2/2011* de către Curtea de Apel Bucureşti. În această încheiere rămasă irevocabilă s-a constatat de către Instanţa de judecată că Universitatea Craiova nu a dat în judecată FRF şi conceptarea federaţiei în proces s-a produs în urma unei erori materiale.
  • Incheierea rămasă irevocabilă a Tribunalului Dolj, data în dosarul nr.7785/63/2012,  prin care s-a constatat că inţelegerea contractuală încheiată între Universitatea Craiova şi Victor Piţurcă era supusă Codului Muncii şi putea face obiectul judecăţii de către Instanţele de judecată. Mai mult, a constatat, în mod irevocabil, că inclusiv potrivit statutului FRF acest tip de contracte de muncă erau de competenţa Instanţelor de judecată.

Miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti, va avea loc unul dintre cele mai importante termene din disarul privind dezafilierea Universităţii Craiova, iar Adrian Mititelu a publicat, pe pagina personală de facebook, câteva documente prin care încearcă să arate că echipa sa nu a încălcat statutul FRF, aşa cum au invocat şefii Federaţiei în 2011, când clubul oltean a fost dezafiliat.

Mâine, de la ora 10:30, judecătorii vor asculta înregistrările şedinţelor Comitetului Executiv din iulie 2011, când s-a decis dezafilierea clubului lui Mititelu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.