EXCLUSIV | Marcel Puşcaş, despre metodele echipei lui Burleanu a de strânge voturi. "Mită, şantaj, trafic de influenţă...e de domeniul altor instituţii ale statului"

27 feb 2018 3054 afişări Fotbal Intern
EXCLUSIV | Marcel Puşcaş, despre metodele echipei lui Burleanu a de strânge voturi. "Mită, şantaj, trafic de influenţă...e de domeniul altor instituţii ale statului"

Marcel Puşcaş, unul dintre candidaţii pentru postul de preşedinte al FRF, a povestit cum actuala conducere de la "Casa Fotbalului" îi constrânge pe cei care nu vor să voteze cu Răzvan Burleanu pentru un nou mandat. Alegerile vor avea loc la data de 18 aprilie, iar pe lângă Puşcaş şi Burleanu, candidează şi Ionuţ Lupescu, Victoraş Iacob sau Sorin Răducanu.

"De la 1 Martie mă suspend din funcţie (n.red. - e angajat în cadrul FRF). Regret că nu a fost acceptată oferta de a se suspenda şi el, Burleanu. Asta denotă o latură a felului de a fi. În urmă cu trei luni, când am făcut propunerea, trebuia să pună pixul jos, să se ducă să vorbească cu lumea, să meargă prin ţară. El pleacă cu un plus mare. A oferit delegări, observări, invitaţii prin Turcia, pe la Cheile Grădiştei", a spus Marcel Puşcaş la ProSport LIVE.

Acesta povestit şi cum procedează echipa lui Răzvan Burleanu a de strânge voturi: "Se ocupă unii membrii ai staff-ului, dar s-a ajuns şi la şantaj, la demiteri. Ei trimit adeziuni, dar nu vor fi 200 atâtea cât a strâns el...Adeziunea e un fel de sondaj din care poţi să-ţi dai seama câţi sunt cu tine, câţi sunt între două luntre şi câţi sunt împotriva ta. Apoi îţi faci calculele. Câţi sunt cu tine? 70-80. E, atunci...le dai o funcţie ca refern zonal, sau delegări, sau ulei şi zahăr.

Un susţinător de al meu a fost ameninţat cu demiterea, iar o echipă de liga a doua a fost ameninţată că nu promovează dacă nu-i dă adeziunea lui Burleanu. Vorbim de mită, şantaj, trafic de influenţă şi e de domeniul altor instituţii ale statului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.