"Războiul" lui Daniel Ghiţă cu instituţiile statului! A uitat pentru un moment de Moroşanu şi Benny şi a atacat DNA, SRI şi judecătorii: "Au fost 10 ani de politică a fricii"

5 apr 2019 6918 afişări Diverse
"Războiul" lui Daniel Ghiţă cu instituţiile statului! A uitat pentru un moment de Moroşanu şi Benny şi a atacat DNA, SRI şi judecătorii: "Au fost 10 ani de politică a fricii"

Luptătorul Daniel Ghiţă a lăsat la o parte lupta declarativă pe care o are cu Cătălin Moroşanu şi Benjamin Adegbuyi şi s-a îndreptat cu atenţia spre instituţiile statului.

Daniel Ghiţă a fost, pentru circa şase luni, membru al Partidului România Unită. Asta s-a întâmplat între noiembrie 2015 şi iulie 2016, dar campionatul din K1 s-a retras după ce, spune acum, a fost minţit de cei care se aflau la conducere.

În momentul demisiei din PRU, Daniel Ghiţă a invocat încălcarea principiilor naţionaliste de către partidul pe care l-a reprezentat. În plus, sportivul a reacţionat dur la adresa PRU şi a lui Bogdan Diaconu, după ce mai mulţi parlamentari din alte partide şi din PSD au intrat în PRU.

Într-un interviu acordat pentru www.vechtsportinfo.nl, "Samuraiul" a atacat DNA, SRI şi judecătorii: ”În numele Justiţiei, mulţi oameni au fost băgaţi nevinovaţi la închisoare. Judecători, oameni de afaceri. A fost era DNA şi a Serviciului Român de Informaţii (SRI). Cele două instituţii au semnat protocoale secrete între ele şi Înalta Curte, iar din acest motiv oameni nevinovaţi au murit în puşcărie sau vieţile şi carierele lor au fost distruse! Au fost 10 ani de politică a fricii”, a declarat luptătorul pentru sursa citată.

Citeşte şi: Daniel Ghiţă (37 de ani) a obţinut o victorie facilă în faţa lui Petr Vondracek (41 de ani), în gala Colosseum. Românul s-a impus fără probleme, încă din prima rundă a luptei.

"Corupţie există în toate ţările lumii, nu doar în România. Imaginaţi-vă că un judecător are puterea de a te trimite la închisoare de pe o zi pe alta, fără să fie nevoit să aibă nicio dovadă. Sunt procurori în România care acum sunt cercetaţi pentru aceste crime oribile comise împotriva justiţiei. Nimeni nu vorbeşte despre ele, dar eu o fac. În România s-a folosit sloganul 'Lupta împotriva corupţiei' pentru a încarcera oameni nevinovaţi, pentru a distruge afaceri. Au creat frică şi un tărâm al procurorilor!", a mai spus Ghiţă.

Daniel Ghiţă, 37 de ani, un colos de aproape doi metri înălţime şi 116 kilograme, a început să practice artele marţiale încă din copilărie. Debutul la profesionişti a fost în 1999, luptând în World Muay Thai Championships, turneu desfăşurat în Bangkok, el oprindu-se în semifinale. În scurt timp însă a devenit campion european, în 2000, iar în 2001 a luat bronzul la Campionatul Mondial. Din 2004 a intrat în circuitul K1 unde şi-a câştigat porecla de "Samuraiul Sălbatic" datorită loviturilor devastatoare şi a strategiei adoptate în ring.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.