Nici legea nu-l mai sperie pe Gigi Becali: ”Şi ce dacă? Fac şi trei luni de puşcărie”. De unde a pornit totul

7 oct 2018 7077 afişări Diverse
Nici legea nu-l mai sperie pe Gigi Becali: ”Şi ce dacă? Fac şi trei luni de puşcărie”. De unde a pornit totul

Codruţ Baciu, observator la vot în Voluntari, a postat pe pagina sa de Facebook o întâmplare care îl are ca subiect pe Gigi Becali. Potrivit informaţiilor, patronul FCSB a mers la secţia de votare să vadă care este prezenţa la vot. Supărat pe faptul că oamenii nu vin, Becali ar fi ameninţat că va vota de mai multe ori şi că nu îl interesează dacă va fi din nou închis.

Gigi Becali are o poziţie fermă în privinţa ”Referendumului pentru Familie”. Sâmbătă i-a obligat pe jucătorii FCSB-ului să meargă la vot, iar duminică a recidivat. Conform unei postări publice, omul cu banii de la FCSB, care în trecut a reprezentat România la Bruxelles ca europarlamentar şi a condus Partidul Noua Dreaptă, s-ar fi dus la secţia de votare de la Voluntari şi a ameninţat că va vota de mai multe ori.

"Nea Gigi tocmai ne-a făcut o scurtă vizită din nou. A băgat capul pe uşa secţiei şi a întrebat dacă e prezenţă. Apoi a facut o glumiţă că votează iară. «N-aveţi voie», l-a atenţionat plină de zel o domnişoară de la Antena 3. «Şi ce dacă? Fac trei luni de puşcărie şi votez din nou şi din nou", a scris Codruţ Baciu pe contul său de Facebook.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.