Mititelu a dat examenul de licenţă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport! "A fost un student MEDIOCRU"

3 feb 2012 2038 afişări Diverse
Mititelu a dat examenul de licenţă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport! "A fost un student MEDIOCRU" no title

Adrian Mititelu (foto, 43 de ani), patronul Universităţii Craiova, este, începând de ieri, licenţiat la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport! El a luat nota 9 la lucrarea cu tema "Studiul privind instrumentele de marke­ting utilizate în activităţile sportive".
Mititelu a fost coleg de an cu foştii săi jucători de la Universitatea Craiova, Florin Costea, Silviu Lung jr. şi Cosmin Gângioveanu, dar nu a putut susţine licenţa în vara anului trecut din cauza a două licenţe.
"Adrian Mititelu a fost studentul nostru şi a terminat cursurile facultăţii anul trecut. Nu a reuşit să-şi susţină integral examenele, ca să poată să susţină licenţa în 2011, odată cu colegii lui. A mai avut două restanţe anul trecut în toamnă, şi le-a susţinut, şi astăzi (n.r. - ieri) a dat examenul de licenţă. A fost un student mediocru. La noi, un student bun termină cu media de la 9.50 în sus. Dânsul are media generală, pe parcursul anilor de studii, 7 şi ceva. Nu a fost un element de excepţie. a fost un student mediocru", a declarat Corneliu Stroe, cel care i-a coordonat lucrarea de licenţă.

"Nu poate antrena!"
Creatorul Craiovei Maxima mai spune că Mititelu nu poate antrena nici măcar în Liga a III-a, pentru aceasta fiindu-i necesar să urmeze cursurile Şcolii de Antrenori. "În niciun caz nu poate să antreneze o echipă de fotbal. Examenul de licenţă nu-i conferă acest drept, trebuie să facă obligatoriu şcoala de antrenori. Ca antrenor nu ştiu ce competenţe are. În ciuda aşteptărilor, chiar şi ale mele, a fost un băiat care s-a interesat de disciplinele pe care le-a studiat. Că nu şi le-a însuşit la nivel superior, asta e o altă problemă, ca dovadă că şi notele pe care le-a luat au reflectat pregătirea lui", a conchis Stroe.


Mititelu a fost un student preocupat pentru propria lui formare. Cred că nu şi-a încheiat studiile anul trecut şi din cauza problemelor pe care le-a avut cu Universitatea
Marian Dragomir, decan Facultatea de Educatie fizică şi sport

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.