Informaţia momentului: cum a răpit-o criminalul din Caracal pe Luiza Melencu! Ce făcea tânăra de 18 ani

12 aug 2019 83758 afişări Special
Informaţia momentului: cum a răpit-o criminalul din Caracal pe Luiza Melencu! Ce făcea tânăra de 18 ani
Cum a răpit-o criminalul din Caracal pe Luiza Melencu! Ce făcea tânăra de 18 ani
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Apar noi informaţii bombă în ancheta de la Caracal! Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a dezvăluit, duminică seară, 11 august, cum a fost răpită tânăra de 18 de ani de către bărbatul de 65 de ani.

Cum a răpit-o criminalul din Caracal pe Luiza Melencu! Ce făcea tânăra de 18 ani

Conform declaraţiilor acestuia, Luiza vorbea la telefon când s-a urcat în maşina lui Dincă. Avocatul spune că dacă nu era atentă la telefonul mobil, probabil ar fi observat ceva dubios la criminal şi nu s-ar fi urcat în vehiculul acestuia.
 

‘Vorbea cu o persoană când a intrat în maşină. Pe camera de supravegheri din zonă a fost surprinsă Luiza când ieşise de la o unitate de unde trebuia să scoată nişte bani trimişi de mama ei din Anglia.

Luiza vorbea la telefon, a avut acest ghinion, poate nici nu a fost atenta foarte bine la persoana care a oprit să o ia in maşină, ca daca era mai atentă si nu vorbea la telefon poate i se parea ceva suspect si nu se urca in masina.

Acest individ din ce ştiu eu, a trecut, a văzut-o şi a întors maşina pentru a o lua. Ea ar fi putut observa această manevră, poate i s-ar fi părut dubioasă şi poate nu urca în această maşină a groazei’, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, duminică, la Antena 3.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o şi incinerat-o pe Luiza, iar trupul i l-ar fi aruncat în pădurea de lângă Caracal.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.