Fotbalul din Bănie trăieşte! "Mişcarea alb-albastră" a organizat un meci demonstrativ la Craiova

30 dec 2011 1004 afişări Diverse
Fotbalul din Bănie trăieşte! "Mişcarea alb-albastră" a organizat un meci demonstrativ la Craiova Bănia trăieşte! "Mişcarea alb-albastră" a organizat un meci demonstrativ la Craiova 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7950/9112723/2/gz9k3688.jpg
După ce la mijlocul săptămânii a organizat un meci demonstrativ la Călăraşi, "Mişcarea alb-albastră", care îşi propune să reînvie sportul rege în Bănie, a organizat şi la Craiova o acţiune similară.
Astăzi, în incinta unei baze sportive din Bănie, o echipă formată din foşti fotbalişti ai Universităţii a jucat un meci demontrativ în compania unei formaţii alcătuite din antrenorii de la clubul de juniori Viitorul Ştiinţa Craiova, club care aparţine fostului arbitru divizionar A Silviu Bogdan. Au fost prezenţi, printre alţii: Gigi Ciurea, Marian Calafeteanu, Ştefan Bărboianu, Dumitru Mitriţă, Mircea Papa, Florin Dumitru, Dragoş Bon sau Samir Zamfir, iar partida a fost arbitrată de Sebastian Colţescu.
"Am fost invitat să joc şi a fost o plăcere pentru mine, mai ales că îmi prinde şi bine mişcarea. A fost o onoare pentru mine să joc alături de foşti fotbalişti mari ai Universităţii Craiova. Craiova şi Oltenia au avut mereu copii talentaţi, dar trebuie să se facă ceva, pentru ca ei să aibă unde să joace, să debuteze la Universitatea", a declarat Bărboianu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.