Florin Prunea, trimis pe bancă de Marius Niculae la ”Meciul Speranţei”

24 iun 2019 804 afişări Diverse
Florin Prunea, trimis pe bancă de Marius Niculae la ”Meciul Speranţei”

Marius Niculae” a fost protagonistul unui moment unic în acest weekend. "Săgeata" a apelat la toţi prietenii săi din fotbal şi, împreună cu Fundaţia Dan Cristian Popescu, a organizat un meci caritabil pentru Fundaţia Hospice Casa Speranţei cum rar s-a mai văzut. La apelul lui Marius Niculae au răspuns prezent multe legende ale fotbalului românesc precum: Florin Prunea, Giani Kirita, Gheorghe Mihali, Daniel Florea, Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Florentin Petre, Florin Cernat, Adrian Ilie, Ionuţ Badea, Daniel Iftodi, Augustin Călin, Dacian Varga, Ciprian Marica, Daniel Niculae şi Ionel Dănciulescu, Bogdan Stelea, Cristian Pulhac, Gabriel Răduţă, Cristi Gafiţa, Vasile Maftei, Daniel Chiriţă, Tibi Bălan, Ionel Ganea, Marian Aliuta, Florin Bratu, Nana Falemi, Dan Chilom, Ionel Ganea Valentin Bădoi sau Florin Motroc.

Invitatul de gala al evenimentului a fost Mario Jardel, fostul coleg din atacul celor de la Sporting Lisabona, deţînător a două Ghete de Aur ale Europei. Nici banca tehnică nu s-a lăsat mai prejos, echipele fiind conduse de către doi titani ai istorie lui Dinamo, Ion Pârcălab şi Ionel Augustin. Meciul a fost plin de spectacol şi de faze frumoase, dar cel mai savurat moment a venit pe finalul partidei. După ce echipa condusă din teren de viceprimarul Dan Cristian Popescu s-a apropiat la doar un gol de cea a lui Marius Niculae, "Săgeata" a trecut peste capul antrenorului şi a schimbat "tactic". L-a trimis pe banca pe Florin Prunea şi a intrat chiar el între buturi.

Mişcarea s-a dovedit a fi fost una inspirată, Niculae închizând poartă până la finalul partidei." A fost un meci frumos (...) Nu a fost prima dată. Am mai stat în poartă. Chiar şi într-un meci oficial. Nu a fost vorba de o schimbare tactică(n.r. rade) am făcut-o pentru spectacol. Pentru oamenii care au venit să vadă acest meci şi să susţină Hospice Casa Speranţei, vreau pe această cale să le mutumesc tuturor celor ce au venit şi au donat astăzi" a declarat la final Marius Niculae.

Tag-uri: niculae
Comentează
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.