Doi fotbalişti au fost tăiaţi cu secera, după ce au intrat în conflict cu un grup de rromi. Întreg scandalul a izbucnit dintr-un motiv incredibil. Poliţia a deschis un dosar penal

16 apr 2019 3382 afişări Diverse
Doi fotbalişti au fost tăiaţi cu secera, după ce au intrat în conflict cu un grup de rromi. Întreg scandalul a izbucnit dintr-un motiv incredibil. Poliţia a deschis un dosar penal

Doi fotbalişti din judeţul Dolj au intrat într-o altercaţie cu patru persoane de etnie rromă, iar întregul episod s-a soldat cu un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, informează Gazeta Vâlceană.

Totul a pornit dintr-un motiv incredibil. Conform sursei citate, cei doi fotbalişti se aflau într-o maşină, iar la o intersecţie au semnalizat la stânga, dar au virat drepta în ultima clipă. Cei doi au realizat că ar fi intrat pe drumul greşit. Când s-au redresat, cei doi s-au intersectat cu un autoturism în care se aflau patru tineri rromi şi o femeie. Maşina respectivă le-a blocat calea celor doi fotbalişti, lucru care i-a scos din sărite pe sportivi.

Furioşi, cei doi au urmărit maşina rromilor, până în satul Călina. Când au ajuns acolo, fotbaliştii au fost întâmpinaţi de apropiaţi ai celor patru rromi. A urmat o bătaie în mijlocul străzii. Unul dintre rromi a ajuns la spital, după ce a încasat câţiva pumni sănătoşi din partea fotbaliştilor. La rândul lor, sportivii au fost atacaţi cu o seceră. Unul dintre ei a fost tăiat de lamă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii şi a ordinii publice. Cinci persoane sunt anchetate în acest caz.

Sursa foto: Gazeta Vâlceană

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.