Cristian Tudor Popescu a dat de pământ cu Hagi: "Nici eu nu ştiam că Hagi a jucat pentru Malaezia. Regele n-are treabă cu ţara". De unde a pornit totul

25 mai 2019 38875 afişări Diverse
Cristian Tudor Popescu a dat de pământ cu Hagi: "Nici eu nu ştiam că Hagi a jucat pentru Malaezia. Regele n-are treabă cu ţara". De unde a pornit totul

Gheorghe Hagi a avut o reacţie surprinzătoare când a fost întrebat dacă merge la votul de duminică, pentru europarlamentare, iar jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe "Rege". Într-un material publicat pe site-ul www.republica.ro, CTP spune că "Regele Hagi n-are treabă cu ţara".

Gheorghe Hagi a reacţionat ciudat, înaintea finalei Cupei României, când a fost întrebat dacă merge la vot: "La vot? Nici nu ştiam. Noi muncim, noi facem fotbal şi ne interesează fotbalul. Fotbalul ne interesează şi nu altceva", a spus Hagi, spre uimirea multora.

În materialul postat pe site-ul respectiv, CTP nu l-a menajat deloc pe managerul Viitorului: "Nici eu nu ştiam că Gică Hagi a jucat pentru naţionala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte ţări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul şi atât. Echipa lui putea să se numească Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi îi e totuna, fotbal să fie.

„Regele” n-are treabă cu ţara, el are treabă numai cu mingea şi piciorul. Votul e cu mâna, e henţ.

Ceea ce nu-l împiedică să facă vorbire, indignat, despre falimentul sprijinirii sportului de către statul român. Dar nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva, căci el munceşte, ăia care găsesc timp să meargă la urne rezultă că sunt nişte pierde-vară fără ocupaţie...", se arată în materialul scris de CTP.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.