Coşmarul continuă pentru Kokorin şi Mamaev! Ce se întâmplă cu cei doi fotbalişti, la jumătate de an după ce au bătut un politician

6 mai 2019 8193 afişări Diverse
Coşmarul continuă pentru Kokorin şi Mamaev! Ce se întâmplă cu cei doi fotbalişti, la jumătate de an după ce au bătut un politician
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Coşmarul fotbaliştilor Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev continuă. Un procuror rus a cerut condamnări cu închisoarea pentru cei doi foşti internaţionali ruşi.

Kokorin şi Mamaev se află în arest, fiind acuzaţi de huliganism. Pentru primul jucător s-a cerut un an şi şase luni de închisoare, în timp ce pentru Mamaev se cere un an şi cinci luni.

Contrar aşteptărilor celor doi fotbalişti care au cerut eliberarea condiţionată, procurorii au obţinut prelungirea arestului preventiv, la începutul acestui an.

Au agresat un politician rus

Kokorin şi Mamaev se află în arest din octombrie, după ce Ministerul de Interne al Rusiei a deschis o anchetă după o altercaţie între un înalt oficial din guvernul Federaţiei Ruse şi cei doi acuzaţi. Conform TASS, aceştia, acompaniaţi de un grup de prieteni, l-au atacat pe politicianul Denis Pak, la o cafenea, în momentul în care acesta din urmă s-a plâns de zgomotul făcut de cei doi fotbalişti. Conform unui raport al poliţiei din Moscova, Denis Pak a fost lovit în cap cu scaune şi a avut nevoie de îngrijiri medicale înainte de intervenţia forţelor de ordine: "Pak are un dinte rupt şi mai multe vânătăi pe faţă", au scris jurnaliştii ruşi la acel moment.

Kokorin şi Mamaev şi-au petrecut lunile de detenţie în temuta închisoare Butirka, locul în care, de-a lungul timpului, regimul totalitar rusesc şi-a trimis dizidenţii politici.

Închisoare Burirka (foto) se află în centrul Moscovei, e cea mai mare din capitala Rusiei şi se confruntă cu un val de suprapopulare în ultimul timp.

În timpul audierilor, Kokorin şi Mamaev au fost închişi în cuşti de sticlă şi păziţi de paznici înarmaţi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.