Boloni, jigodie sau reper moral?

31 dec 2008 27 afişări Diverse
Boloni, jigodie sau reper moral?

ProSport v-a prezentat o declaraţie oferită cotidianului La Derniere Heure de către tehnicianul român de naţionalitate maghiară Laszlo Bölöni (foto), în care acesta susţinea că se simte „maghiar şi punct”, deşi a trăit, a jucat şi a antrenat în România. Opiniile cititorilor sunt însă împărţite.

Steaua: Respect Bölöni!

Vasile: Aduceţi-l repede la naţională pe acest antiromân. Sandule, Lupescule, Dragomire, ce mai aşteptaţi? Iar voi, presa, ridicaţi-l în slăvi de fiecare dată. A fost şi rămâne o jigodie, a dus viaţă grea înainte de 1989, să-i fie ruşine porcului mincinos, denigrator, aşteptaţi-l cu covorul roşu.

Kriszta: Bölöni a fost şi va fi mereu un reper moral pentru copiii români şi maghiari ai Transilvaniei. Dumnezeu să-l ajute şi în continuare.

Bunul-simţ: Ce oameni fără caracter şi fără bun simţ citesc ziarul ăsta! E trist să te iei de un om pentru că îşi spune poziţia în mod civilizat. Bölöni este un om principial şi cu o bună creştere.

Rossonero: Bölöni a fost un mare jucător şi pentru asta îl respect, dar ca om este o jigodie. Se consideră maghiar, pentru că poporul român este un popor slab şi fricos, uită că România l-a făcut mare şi că în România a câştigat pâinea şi respectul.

Excelent: Da, îmi place că omul nu vrea să pară altceva decât este, respect pentru înaintaşi, faţă de cei pe care îi iubeşti şi potrivit cărora doreşte să fie. Jos pălăria, domnule Bölöni!

Superstar: Lăsaţi-l, mă, în pace pe ungur, aşa fac unii după ce se văd cu sacii în căruţă, uită de unde au plecat. Dacă nu era România, nu ajungea el mare jucător sau antrenor. Mai bine tăcea.Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.